lillebror är rockstjärna

Min lillebror är så duktig. Han spelade på en krog i stenungsund tillsammans med världsstjärnan Kitto som spelat med bland andra Janis Joplin. Här i ett videoklipp på youtube
http://www.youtube.com/watch?v=V5JFNpEmGqo



Daniel var med i en longboardtävling.

På fredagkvällen var jag hemma hos viana och hade trevligt tillsammans med henne, tim och joana. klockan två kom jag på med att jag var ganska trött och viana och tim följde mig hem. Även om det är typ femtio meter från viana till mig. det är alltid trevligt med sällskap!

På lördagen gick jag och viana upp till götaplatsen för att hejja på Daniel som skulle vara med i en longboardtävling. Där träffade vi agnes och erik och självklart Daniel. Dannish var duktig och kom femma eller sexa av femtio pers. jag är stolt över honom! tio tusen kronor gick till ettan och fem tusen kronor gick till tvåan. Och gissa vem som tog hem förstapriset om inte vår vän Sebbe? Efter tävlingen gick jag, daniel och erik och hämtade sushi och åt vid kanalen. Nu har jag nästan förätit mig lite på sushi.

Jag träffade min Alex lite senare och vi åkte hem till hans pappa för att grilla och spela kubb. det var mysigt.

Idag, söndag, vaknar vi hos alex och kör en riktig lugn morgon med mycket kaffe och mycket mys. Vi gick på stan en stund och nu sitter jag här hemma. Ska laga mat snart och tänkte baka en kaka.

hoppas att ni har haft en riktigt mysig och rolig helg. puss på er

hajk

Hajken i torsdags och fredags var riktigt trevlig. Vi åkte såklart i dunkadunkabussen på vägen upp och väl där installerade vi oss på våra rum och åt en trevlig lunch. Några av killarna som sov i ladan tillsammans med säkert femtio andra elever byggde ett helt fort av våningssängarna. det blev sjukt fräckt!  (självklart var killarna från min klass) Vi lekte lekar och lärde känna treorna bättre. På kvällen hade vi roligt inne i våran barack. lite väl roligt kanske. Sså roligt att vi fick utskällningar av lärarna. Men det kanske inte är så konstigt. Det luktade till och med vin på terrassen, så det var ganska oundvikligt. Diskussion på måndag då. Aja.


Aram. ramtin, alexandra, max och jag på väg till ljungkile.
hajk



hajk

imorgon bär det av på hajk med nvtvåorna och treorna. jag och Alexandra kom fram till att i de fyra bussarna kommer människorna bete sig helt olika. i två av bussarna kommer alla smarta treorna sitta. Sen kommer det att finnas en tråkmånspluggisbuss och en partybuss. gissa vilken jag tänker sitta i? Nä, okej, riktigt så är det inte.. bara en teori...

I alla fall så har jag lånat en blå sovsäck av miranda. Känns bra, jag glömde min i filipstad. Och så har jag gjort pastasallad till lunch. imorgon bitti ska jag packa ner det viktigaste, kläder och dricka. Antecknar ni detta? bra, jag har sjukt tråkigt...

Jag vill dansa nununu. jag känner mig äckligt ur form och musklerna bara skriker efter dans. joggning funkar inte, det måste vara dans. Men snart kommer det igång igen. i nästa vecka faktiskt. Då jävlar.

Nu ska jag sluta tråka ut alla med tråkgit svammel. Fast jag har iofs ingenting vettigt i huvudet just nu.

puss ♥

Twisted feet

Såg att twisted feet skulle ha en föreställning på backateatern någon gång i september. Fy fan vad jag måste gå på det. Dansen har ju inte riktigt kommit igång ännu efter sommarlovet och jag skulle behöva en rejäl inspirationsdusch. Detta blir perfekt! Jag och Alexandra tänkte gå, är det någon mer som skulle tycka att det var roligt så är det bara att säga till. vi kan nämligen fixa lite billigare biljetter.. så ta tillfället i akt nu, alla dansintresserade!

Twisted feet är riktigt grymma dansare.




första skoldagen

idag var första skoldagen. Det var faktiskt inte särskilt farligt ändå. Det var lite småtrevligt att träffa alla igen faktiskt. De man inte har träffat under lovet. Sitter och skriver lite på ett brev och halvpratar/halvlyssnar på min sötaaaa alexandra när hon pratar om nåt...

Haha, sötnosen har precis bytt till parlino nu med det kortet man fick i gymnasiekalendern.
-AMANDA, RING MIG RING MIG!
-ahh, vänta lite...
-AMANDA, RINGRINGRINGRIIIIING!

skön avkoppling

Åh, det är fint väder här i filipstad. Känns hur skönt som helst just nu, sista helgen innan skolan börjar. vi åkte upp igår med tåget; Jag, mamma, william och alex. Vid ett tillfälle när vi gick bort till restaurangvagnen för att köpa kaffe, jag och alex så kläckte några killar ur sig till alex: "Fan vad du har lyckatsr" och nickade mot mig. KÄNNS SKÖNT!

Jag håller på att baka en hallonpaj nu. William springer runt och leker och pappa har satt alex i slavgöra genom att klippa gräset. IOFS var det han som frågade om han fick, men ändå. Träningsnarkoman. Imorgon bär det av hemåt och på måndag börjar skolan. Förlåt alla, men jag ser inte fram emot det.

Tillbaka till hallonpajen då. Kanske ska gå ut med lite dricka till Alex...

puss<3



Hur vet man?

Kärlek är ju så läskigt. Ibland förväxlar man kärlek med att bry sig om någon och att tycka om någon väldigt mycket. Men å andra sidan, är inte det kärlek också? Sen finns det sån kärlek där det bokstavligt talat pirrar i magen så fortman tänker på personen och när man är med varandra så existerar inget annan än de två.  

en månad

jag skulle aldrig få för mig att sova till över klockan tolv en dag. Det finns inte, jag måste gå upp helst innan tio. Annars har ju hela dagen gått? jag kan bli smått deppig och stressad om jag sover för länge. jag vet inte riktigt varför men så har det alltid varit. För någon dag sedan sov jag till fyra. Fyra på eftermiddagen. Jag var visserligen sjuk men det spelar ingen roll, det är nästan jobbigare då. Förutom just den här dagen. Det var helt okej att sova till fyra. Alex var ju här. Allt är liksom helt okej när jag är med honom. (Ja, och så hjälpte det ju att vi hade massor att göra på kvällen, det var konserter och massa evenemang som det skulle gå pås.)

helgen

Vi hade ju spelning i helgen på Gothia Towers! Det gick helt ok och var väldigt väldigt roligt.
Hade min Emma på besök också tillsammans med lillasyster kajsa och mamma åsa. Synd bara att de var här under så kort tid. Men vi ses snart igen såklart!


Den 25:e börjar skolan. Uschameja, naturhelvette. men jag har köpt massa fina block som jag ska göra en egen framsida till i alla fall. Det ÄR faktiskt mycket roligare så. Och en guldig almanacka. I år ska jag plugga till skillnad från förra året hade jag tänkt. Min naturmanipulerade hjärna kan INTE räkna ut hur det kunde gå så bra i alla ämnena.. men i år ska jag kämpa lite. Det måste man nog.

kulturkalaset har varit i staden. Det är alltid lika roligt. Orkar inte skriva så mycket om det.

Jo, jag har lovat folk att börja uppdatera mer i bloggen nu igen.. Saken är den att jag har börjat skriva dagbok istället och då kan man ju vara så mycket mer personlig i och med att det är bara till för mig själv. Det blir så tjatigt att skriva saker TVÅ gånger. Men jag ska bättra mig, jag lovar...

sommaruppdatering

Jo, jag vet, jag har inte uppdaterat på ett väldigt bra tag nu! har varit upptagen med att åka till grekland och holland, jag har jobbat och jag har spelat och varit på festival och varit allmänt sommarpepp!

Nu är det i alla fall kulturkalas i staden och på Lördag har vi spelning i foajén till Gothia towerst.
kl 17.00 och 19.00.  Be there!

puss
Jo, jag äter upp honom.



RSS 2.0