älskling

ååååååh, måste bara skriva hur gullig han äääär. Jag ligger i min säng på mage och fixar med lite skolarbete. Alexander ligger bredvid och snoozar på min arm. Flyttade mig från honom lite för att kunna skriva ordentligt eftersom han praktiskt taget ligger på min vänsterarm. Men nej, han flyttar efter och borrar in läsan i min nacke. Vem kan motstå honom.

Igår var vi på fest och hade redlöst roligt. Någon snodde Alexanders skor och vi hittade dem på motorvägen kl fyra på morgonen när vi var på väg hem. Oh yes. Hardcore. Yeahyeah. Det är jobbigt att skriva... puss på er kära vänner.

ishall

OKEJ,  jag får inte min dator förrän imorgon. Det är iofs lugnt. Men fan vad jag blir irriterad. 
Idag åkte vi skridskor med klassen. Kändes skönt att få in skridskomovesen igen! 
Nästa helg ska jag och alexandra upp och åka skidor. wei! Det kommer bli jätteroligt! Nu ska jag tillbaka till plugget! puss! 

varför?

Hur kan man sakna någonting man aldrig har haft? 
Jag sitter och lyssnar och tittar tittar tillbaka på tiden då det var varmt. 
Nostalgi fyller hela min kropp. Och jag vet inte om jag gillar det. 
Jag önskar bara att det inte blivit som det blev. 
Att något som var bra blev fel i slutändan. För att annat kom emellan.
Delvis är det mitt fell. Vi pratade om allt. Och plötsligt tog jag bara avstånd från den tillit som fanns mellan oss. 
För att jag var rädd för att förlora dig. För att vi skulle förlora varandra. 

Idag. Varma omfamningar men kalla blickar. Från både din och min sida. 
Vad jag saknar den tiden då vi fanns. Då våra samtal speglade inre känslor som vi bara delade med varandra. 
Jag saknar tiden då fick smyga. Då vi gjorde konstiga utflyckter vid konstiga tider. 
Jag saknar det febrila sökandet efter dig när jag ville ha tröst. En axel att luta sig mot. 
Jag saknar filosofin och drömmarna om äventyr i främmande länder. 
Jag vet inte ens om vi var medvetna om att vi var varandra nära. 
Så hur kan jag sakna någonting jag inte vet om vi haft? 





inte mycket till updatering

inte mycket till updatering, jag vet. Min dator har varit på lagning i två veckor snart. uscha. Kommer att få tillbaka den på onsdag antagligen. Jag passade på att sno min brors dator och jag tänker gömma den på mitt rum fram till att jag får tillbaka min egen dator. MOhaha.

jaja vad ska man berätta... det känns nästan konstigt att börja blogga igen efter två veckor. Jag vet liksom inte vad jag ska sålla bort. Så jag sållar bort allt. Ni klarar er ändå.

i helgen var vi på partey i skatås. Mycket roligt. Det kommer kanske lite bilder snart om jag orkar lägga in dem. har även varit på ikeautflykt med alex och hejjat på min man på spelning tillsammans med min kära vän daniel.

Gissa vad? Jag ska tatuera mig snart. :)

puss!


spa!

Alexander har varit sååå hemlighetsfull och retsam med födelsedagspresenten till mig. Men äntligen på min födelsedag fick jag reda på det såklart. Han kom hem till mig med en underbar bukett med rosor och massa andra blommor. Och så hade han ett litet kuvert. När jag öppnade såg jag ett litet kollage han hade gjort med massa blå bilder. När jag sedan tog på mig glasögonen såg jag att det såg ut som spabilder. OCH DET VAR DET!

Så igår var jag och prinsen en heldag på spa tillsammans. Det var otroligt avslappnande och kändes jättelyxigt! Och framförallt romantiskt. Tack älskling. Det var den bästa födelsedagspresenten någonsin. :)





Gott nytt år från Holland!

Härligt, Nu är vi inne på första kvällen året 2009. Jag sitter i Holland och packar för hemresan tidigt imorgon bitti. Jag var ganska skeptisk till att åka hit över nyår. Vi firar här varje år med släkt och vänner men jag kände att detta året vill jag vara hemma. Skulle jag inte haft några alternativa planer i sverige till nyårsfirandet i holland som alltid är otroligt lyckat och roligt, hade jag inte ens tänkt tanken att inte åka med. Men i år har jag ju Alex, och det hade varit underbart att fira med honom och hans familj och sedan gå på nyårsfest som vi var bjudna till. Men jag bestämde mig för att följa med min familj hit i år igen. Och hur mycket jag än saknar Alex så ångrar jag mig inte alls. Farfar, 85 år som alltid varit stark och pigg, orkar inte ens gå ut och kolla på fyrverkerierna. (Det är galet här i holland..) Detta skulle kunna vara sista nyåret vi firar med honom och det vill jag ta vara på.

Se hela bilden

Men vad jag har haft roligt! Vi har firat hemma hos faster Ina och hennes man rene, tillsammans med min andra faster och hennes man och älskade kusin Joyce. farfar har varit här och massor med släkt från Renes sida. Michelle som är i min ålder hade med sin pojkvän, även hennes äldre syster tamara hade sin pojkvän med sig. (Öh, nej jag var inte avundsjuk på nyårskyssen ute bland MASSOR med fyrverkerier...!?) Vi hade otroligt roligt. Det har umgåtts, skålats, spelat kortspel, skålat igen. Michelle dumpade sin pojkvän en stund bland pokerspelande farbröder och vi satt och pimplade champagne, roséöl (skitgott), olika slags drinkar och pratade allmänt strunt.

Vid tolvslaget skålas det för fullt och man ska önska alla i rummet gott nytt år. Eftersom alla gratulationer visas med pussar på höger, vänster sen höger kind igen, tar det ganska lång tid att gratulera alla. När alla lyckönskningar är klara är det bara att springa ut och tända fyrverkerier. I holland är det helt galet och det finns nästan ingen gräns på hur mýcket fyrverkerier man får tända på som privatperson. Alla i området tävlar med grannarna om vem som har de vackraste och mest högljuda fyrverkerierna och jag måste säga att vår smått galna släktingar inte ligger i lä. Det smäller så man får ont i örona och nervös blir man också då jag som svensk rädd person tycker att de står liiite för länge och liiite för nära fyrverkeripjäserna. Det blir helt rökigt och ibland ploppar det ner små kartongrester av fyrverkeripjäserna i champagneglaset. Men jag ska inte klaga. För himlen fylls av sprakande stjärnor i tusentalsfärger  och vackra formationer. Och så här håller det på till alla åker hem och man själv somnar gott i sängen. Tyvärr blir man inte så glad morgonen därpå när man ser att gatorna utanför är fyllda med trasiga fyrverkeripjäser och rester och smuts. Fullt.

Höj era kaffekoppar för nu säger jag ett kanske lite försenat Gott nytt år!

RSS 2.0