jobbintervju

idag kl tio var jag på jobbintervju. Satte på mig leendet och charmen och det gick riktigt bra! De två kvinnorna som intervjuade mig var otroligt trevliga och sa att jag had alla kvalifikationer som krävs för arbetet. Däremot har de fler att intervjua i nästa vecka och de lovade att höra av sig senast den sjunde maj. Håll alla tre tummar för mig. Jag ska ha det´här jobbet.

alex och amanda

Du är fin
aa






underbar dag

Idag har varit en underbar dag! Vaknade upp med en prins bredvid mig och vi gick upp för frukost. Och annat. Eftersom jag fått låna Calis kamera nu när min är borta så sprang jag ut och fotade lite. Tog bussen till skolan och möttes av mina småttispojkar (eller ah..) och anna och innan lektionen började han vi sätta oss en halvtimma vid hamnen med varsin glass i handen. Visst är det underbart med soligt väder och vänner? Ramtin är skyldig mig sushi förresten, det måste jag komma ihåg... I alla fall! Jag, hanna, erik och resten av fotogänget hade prov. Jag gissade på det mesta men lyckades ändå få alla rätt! Jag har sen jag var liten varit bäst på ordbajs.

Jag, älsklingsCali och älsklingsAlexandra åkte in till stan och efter att vi pussat cali hejdå satte jag och alexandra oss vid kanalen med sushi, ramlösa och solen i ansiktet. Våren är väldigt mycket här.. Jag älskar det. Nu väntar jag på min prins igen.

dansadansa

jag insåg precis att idag är sista repetitionen innan dansföreställningen. H E L V E T T E !


konsumtionssamhälle

vi lever i ett konsumtionssamhälle idag. Medier får oss att tro att vi behöver den nyaste prylen ínom den nyaste tekniken. Mode ska man också vara före med. men när trenden är över är det ett BIG NO-NO att ha på sig den tröjan. hela tiden köper vi nytt och vad gör vi med det gamla? VI SLÄNGER DET. Men äntligen börjar det bli inne med ekogrejer igen. Så nu är jag äntligen inne och lite före i modet med mina vegetariska portioner.. gud vad jag är cool. Men vi får väl se nästa år.

Puss.


Du

Jag är slarvig, rastlös, ibland lättstött, lite för stolt, långvarit sur, uppmärksamhetskrävande, envis,  jag har humörsvängningar och jag gillar inte att ha fel. Trots detta vet du alltid hur du ska göra mig glad. Du lyckas alltid.

årets första glass!

Jag och alexander gick upp vid kvart över nio dag eftersom solen sken in genom fönstret. vi gjorde frukost, klädde på oss och stack ut i solskenet på en promenad runt sjön. Vi satte oss på uteserveringen med kaffe och kanelbulle med jackorna på och tog vara på all sol vi kunde få. Efter ett tag värmde solen så mycket att jackorna åkte av och glassen halades fram. Vilken underbar förmiddag! Årets första glass är välkomnad. Nu sitter jag med min goseskatt i knäet och väntar på att pojkvän ska duscha klart. Vi ska tydligen grilla med stora släkten! Jag som är så blyg i stora folksamlingar!


Årets första glass var en annanas splitt! Som vanligt!





vårkramar och solpussar på er

idag

hej bloggen, jag längtar efter sommarlovet.
Festivaler, sommarjobb, utomlandsresor (och om inte det funkar får vi väl dra någon anna stans ändå!  Vad sägs om Gotland?) massa utflykter med min prins, massa uteserveringar, massa bad, massa sol, lite filipstad, massa öl, massa solkräm, massa kärlek, massa värme, massa pengar förhoppningsvis, inga kläder, massa jordgubbar, en månads stök hemma hos ramtin (hehe), massa äcklig soyakorv, ingen sömn, massa glass, (massa poäng, älskling!), massa vin, massa musik, massa sommar.

Åh, vad jag längtar

aläx

Min pms är i alla fall över. Inte alexanders dock. Han är så söt när han är sur.


prata inte med mig

Nu har jag slängt mina böcker i golvet, slagit i garderobsdörrarna, sparkat på sängen, hamrat knogarna i borden och slagit ner en bordslampa. Varför? jag har pms.





filipstad

Sitter i fönstret med laptopen och tittar ut över sjön. Har hällt upp ett glas vin alldeles för mig själv. Det regnar och allt känns liksom lite mellankoliskt. Grannens småpojkar rasmus och ludde har satt på sig regnkläder och leker hinderbana. De hoppar över krusbärsbuskarna som avgränsar deras tomt från vår tomt för att sedan hoppa tillbaka och springa mot de rangliga gungorna för att slänga sig med huvudet före över dem. Vad enkelt allting var när man var barn. Precis så som pojkarna håller på gjorde jag och Emma under somrarna i hällefors. Vi hade inget konkret att bekymra oss över, förutom att vi kanske ville vara ute längre än vi fick. Man saknade inte heller någon eftersom alla man behövde fanns i närheten. Inte som nu, när saknaden successivt bygger på klumpen i magen som tynger ner en. Ludde ramlar över gungorna. Han ställer sig upp, springer till starten på hinderbanan och börjar om på nytt. Han skrattar.

påsklov

Vi är nu hemkomna från en visit i köpenhamn under ett par dagar. En festlig stad. Har inte tagit några bilder som vanligt, jag blir grymt arg på mig själv. Nu har jag varit i göteborg sen i måndags kväll i alla fall och det är dags att åka upp till filipstad för att fira påsk med familjen. Det ska bli skönt. Jag har mycket att tänka på och mycket att plugga på.

"Alexander kyckling, mästare på cykling!"

Glad påsk på er!

RSS 2.0