FC

Aldrig förr har ett datorprogram gett mig så stor ångest. Det var med vedmodig förtjusning jag äntligen avinstallerade FC (first class) från datorn.

glammigt värre-städning

Har äntligen tagit tummen ur röven och börjat städa ordentligt i lägenheten. Har spotify på högsta volym. (Som förövrigt vägrar byta artist; så mitt enda alternativ är härmed att smådansa till backstreet boys som jag och Daniel sist fick ett infall att lyssna på.) Ibland känns det ändå härligt att städa och ha en hemmadag. Men det är tur att det händer saker ikväll!

Nu är det förövrigt inte lång tid kvar till jag åker. WOHOOO..

sjuk

Måste hälsa på jobbet en dag då jag är ledig ändå. Varför? Jo, jag är sjuk och måste efter tamigfasen kolla upp det. Så nu ska jag till jobbet, fast jag inte jobbar. hoho.


världens trevligaste

jag träffade världens trevligaste tjej igår natt. Var på väg hem och skyfallet stod som spön i backen utan paraply. Vid ett övergångsställe mellan valand och engelbrektsgatan stod en tjej under ett paraply. Hon vände sig om och ropade åt mig att ställa mig under hennes paraply och jag fick gå med henne hela vägen fram till hennes port där hon bodde, vilket inte var alls långt från mig. Sen fick jag hennes paraply! UNDERBAR tjej!

IH Nice

Har suttit med massa papper med ansökingar, csn, bankkortsyadayadayada inför skolan i Nice. Klickade in mig på hemsidan som hade uppdaterats med fler bilder så nu har jag en föraning om hur mitt rum kommer se ut! Allt kursletande har gjort mig så förvirrad att jag glömt av vad jag bestämde. Har under hela tiden haft för mig att jag inte skulle ha varken kokvrå eller toalett på rummet men det ska jag tydligen! Vilken trevlig överrasknig!

Enkelrum, IH Nice




Residencet ligger tre min från stranden, tre min från skolan och tre min från centrum!






blogg

Funderar på att lägga ner bloggen nu. Jag skriver aldrig och gör jag det är det tvångsmässigt framkrystade uppdateringar om tråkiga vardagsämnen. Men vi får se! Det pågår så mycket i mitt liv just nu och jag har svårt att sålla ut det viktigaste att skriva om. Det blir alltså inget av det.

Däremot så vill jag ju blogga om hur ett nytt kapitel av mitt liv i Nice ser ut, så att ni mina fina vänner får vara en del av det med. Kanske skapar en Frankrikeblogg istället. Vi får se! 


A bientôt, mes chéris ♥


RSS 2.0