drink

Mumma, fick precis en god drink av min kära bror.
I alla fall. jag vet inte vad jag gör här. måste plugga.
saknar alexander. var tvungen att nobba honom idag eftersom jag har mycket att göra.

blääääääääää
puss

Kontiki!

en underbart rolig kväll börjar hemma hos viana tillsammans med susanna, alexandra, marina, viana, miranda, daniel och andreas. Till det hör vin, thé och minicupcakes. Efter det, Kontiki med ett dussin fler människor. Till det hör cider, drinkar (lovely, caprinio och margaritha!) och öl. Och massa dans. Efter det hemfärd kl halv tre. Till det hör spyor och flera paket tuggumi.

Tack för en otroligt trevligt kväll allesammans, och grattis på nittonårsdagen viana, älskade och äldsta vän.
puss






..angående förra inlägget. jag älskar er men så känner jag, vi. Vi älskar er.

förakt

jag önskar att jag bara kunde ställa mig upp och skrika. Skrika på er. Skrika åt er allt som jag tycker att ni gör fel. Skrika på er vad ni borde göra. Jag hatar er äckliga ignorans och era egoistiska kommentarer. Jag hatar att ni blundar och inte ser skadan omkring er. Jag avskyr den känslan av att inte höra till. att allt som finns är en enda falsk fasad. Vare det inte för W,  hade jag inte haft någon anledning att stanna kvar. Men nu sitter jag här. på min säng. och skriver ner ett fåtal tankar för att lätta på känslorna. Det fungerar inte ens till 1 procent.


on the right track

Yes, äntligen börjar alla delar falla på plats. debatten igår gick bra, seminariet idag gick bra, min argumenterande text i engelskan gick väldigt bra och svenskaredovisningen gick tydligen jättebra! Äntligen. Nu börjar min motivation komma tillbaka. Språkspaningen kommer gå skitbra den med såklart. tänkte börja med den nununu. Eller imorgon...

imorgon ska det dansas afro fo shoo. På torsdag jazz också såklart. yoga på torsdag morgon kl sju lär bli intressant också! Om man kommer upp dvs!

visst måste jag ha skrivit att det kom en ung fotograf och fotograferade oss när vi dansade? det gjorde det i alla fall och jag tror aldrig jag har sett någon ta så fruktansvärt vackra bilder! En bild hade han fotat på mig, yours truly, och jag bara längtar till jag får den och kan lägga upp den här. snacka om att den ska upp på väggen. Det ser till och med ut som att jag kan dansa på den! ;) flera bilder hade han tagit som var otroligt snygga. Lite beror det väl på oss när vi dansar också iofs. Men vissa var seriöst absolutely breathtaking om jag får säga det själv.

Uttrycksfullt om något. Inte hans bilder dock.
dance


Tillbaka till plugget. puss

alla hjärtans dag

igår kom min älskling hit med en vacker ros! vi gick och handlade på ica och samlade vuxenpoäng genom att tillaga en italiensk matig sallad med vitlöksbröd och halomiost. och till det drack vi vin och (synd för vuxenpoängen) cola. Det är helt sjukt vad han är bra. Och det är sjukt att vi har lyckats vara tillsammans i sju månader utan någon som helst bråk. Visst har ett par missförstånd förekommit men det hade väl varit onormalt annars? Det är i alla fall sjukt vad jag älskar killen. Och det vet han. Resten av kvällen spenderades i soffan med film och godis. mums! nu när jag tränar fyra dagar i veckan istället för två så får man faktiskt äta godis.

just nu sitter jag och läser in mig om kyotoavtalet eftersom vi ska ha debatt imorgon. Väntar även på att mina kära föräldrar och bror ska komma hem från värmland, filipstad. det har varit riktigt gött att ha lägenheten själv igen. fast jag måste erkänna att jag är väldigt sällskapssjuk. har bara sovit själv en av nätterna. annars får jag lätt ångest.
Inte alls bra inför att man ska flytta hemifrån och allt!! och speciellt inte om första lägenheten blir i en annan större stad... det ni! jag berättar senare vad som är på gång kanske. :)



Jag har glömt att ta bilder som vanligt. det är suuurt.


trött

jävlar vad trött min kropp är nu! MRL är inte helt lätt alltså. Men vad man känner sig härlig efteråt!
älskar att alexander var kvar här när jag kom hem sen. Underbart.
Och jag är såå stolt över honom! min rockstar. tror inte jag kan skriva om det iofs. Men jag är stolt över min musiker. :)

Nu ska jag städa undan från gårdagen och hoppas på att CHRISTOFFER HÖR AV SIG. annars får han en snyting.

puss

sent inlägg.

Hoppsan. ett halvt tidigare blogginlägg publicerades nu också.. (inlägget nedan.) Men vad ska man göra liksom?
idag har jag varit på Ullared för första gången! yes, oerhört överskattat i klädväg måste jag säga. Men annars var det grymt mysigt. Jag lyckades spendera 700 spänn på massa nödvändigheter som annars skulle kosta en nolla extra. Träningskläder, smink, väskor, bäddset, m.m. Jag är helnöjd. Det var ju inte hellre sämre för att jag var där med min älskade pojkvän. (plus hans mamma meril och syster linn.)
Imorgon ska jag och min sonia träna (ovanligt?). göööött. Sen ska jag städa som fa-an för att göra det lite mysigt inför vinkväll med söta flickor. Alexandra, malin, julia och ylva och Linda. synd att inte Calibali kan vara med, eller hur?


Nu tycker jag att alexander ska komma, jag saknar honom. bläaaa.
Det är alla hjärtans dag på lördag! bara så ni vet. :) puss på er.

Utkast: Jag börjar ...

Jag börjar känna mig vuxen. idag har jag gått två bankärenden, lämnat tillbaka mina böcker på biblioteket (äntligen) och blabla. Sen åkte jag till min älsklingscali som är nyopererad och tillbringade dagen med bullar och thé i hennes säng. Det var mysigt. Åkte ner på stan och träffade min alex och otto. vilka killar... haha. Min sötnos alexandra joinade och vi sa hejdå till grabbarna.

s


hoppsan!

ojdå, jag råkade publicera ett gammalt skrivet inlägg nu.. jaja. det var sjukt längesedan jag skrev i alla fall. Det är dagboken som får ta all skit istället. Anyway. jag och alexandra hade en underbar helg i backarna. Gudomligt. det är sånt man behöver för att stressa av. snart är det sportlov och då ska jag göra INGENTING! Det har jag bestämt mig för. Det är alltid så mycket planer vad gäller minsta lilla lov och nu orkar jag inte. eller joooo. Jag ska vara i göteborg och ta vara på mina älskade vänner. Ta vara på att jag är arton och gå ut. Ta vara på min älskade pojkvän som inte kan gå ut med mig än! hihi! Och vi ska träna massa. verkar inte bli så "ingeting" iofs men ändå. Bara vara hemma och inte åka bort. lägenheten för sig själv....

imorgon ska jag dansa igen. woohoo. Jag har inflammation i båda fötterna.......

Utkast: Jag ska ...

Jag ska aldrig mera vara sjuk igen! Inte om man missar kemiprov. Jag har känt mig hur säker som helst på att jag kan allt nu (prov imorgon) men insåg alldeles nyss att det gör jag inte. för jag har GLÖMT BORT ALLT? yeahyeah. Det går väl bra. vi var på tingsrätten med samhällsgruppen idag och såg två rättegångar. Sjukt intressant. Men det var nästan lite läskigt att sitta fem meter ifrån den åtalade som åtalas för misshandel, narkotikabrott och stöld. Wooh. Nu ska jag tillbaka till pluggandet. Prov kl nio, luncha i stan med Anna och Konrad och sen bär det av till naturhistoriska med klassen. weeeei. På torstag ska vi åka skidor! Jag och min alexandra. Puss


Snart är det vi som partar i skidbacken och i after skin.




stay in school

RSS 2.0