lycka

Leendet i mitt hjärta
kommer från berusningen av dig
Saltvattnet på mina läppar
kommer från lyckoruset av dig


åk

Obehag känns obehagligt. Känns inte bra.
Vill inte höra talas om det.
Vill inte sitta hemma och vänta
Vänta på att festligheterna ska komma till mig.

Gör som ni vill
åk ifrån mig
lämna mig ensam kvar

Jag tänker inte vänta.
tänker inte undra
tänker inte skänka det en tanke ens.

Jag vill inte stå kvar på perrongen
och vinka av erat följe
Jag vill inte stå på perrongen
och invänta erat segertåg

Jag tänker åka
utan att se bakom mig
åka bort
och kanske komma tillbaka när allt är över.


träningsvärk

Gissa var jag har träningsvärk? ...
Jag har seriös sträningsvärk i min hjärna. Under fyra veckor har jag inte vetat vad som varit dag eller natt, helg eller vardag på grund av all stress. Nu har jag en sista grej att lämna in och det visar sig att allt jobbigt plugg har payed off. Jag är bäst!

Imorgon är det skolavslutning i slottsskogen! Och på torsdag börjar jag sommarjobba. Ska ju fotografera och lite sånt. det blir säkert krävande men låter mycket roligare än det där tandhygienist-receptionistyadayada.

Jag har förresten fått mitt första IG! I U2 allmänbildning. Jag och David stod ju i kaféet idag och David passade på att ge mig ett prov på U2 inför konserten i sommar. Teori och låtkunskap! Jag failade teorin... Seriöst Gudmunds, hur fan skulle jag veta att Bono egentligen heter Paul David någonting? haha. kul var det i alla fall.

Snart släpper jag alla tankar på skolan och istället jobbar jag lite, går ut, grillar, åker på festival, går på konserter och åker utomlands två gånger. ÄNTLIGEN SOMMAR!

europaval

Igår tog jag mitt ansvar. Jag har röstat för första gången. Vet ni vad jag röstade på? Hur röstade ni?

Idag känns allt bra. Även om det kunde kännas bättre. Snart kommer det vara över. Då kommer sommaren vara här.


grattis tjejen!

Grattis till min fina Alexandra som fyllt arton år nu. Fatta vilken sommar vi kommer ha!
födelsedagen firades först på chez där bara jag och alexandra hade lite lonetime:) Sen kom Christoffer, Max, Julia, Martina och Nader och det drogs vidare till gossip och sen gretas. Hoppas att du hade en fin födelsedag vännen!

Igår var jag min mor och min mormor på Romeo och Julia på Operan. Det är tradition att mormor får operabiljetter på sin födelsedag. Självklart är det olika saker vi ser varje gång. Alltså inte opera utan musikaler, konserter, teatrar, baletter med mera. Romeo och Julia var en "konsert" med sång och dans, samt en berättarröst som klargjorde berättelsen ytterligare. Den var fruktansvärt bra! Jag är iofs en musiknörd och en dansnörd så att se sånt här är det ultimata för mig. Jag grät av lycka i början när kören och orkestern spelade mäktig musik medan dansarna dansade en skithäftig koreografi med blandat balett och streetdance! (Koreografin presenterade båda släkterna montague och capulet. Julias familj Capulet var viklädda och dansade balett och sen dansade de svartklädda Romeos Montague, en tuffare streetdance till samma musik.) Jag döööör när jag ser sånt. Det var så mäktigt!Jag vill bara upp själv på scen och varje gång undrar jag varför jag inte satsat hårdare på dansen.

Men jag måste bara tillägga att bästa musikalen jag någonsin sett var Phantom of the opera i Köpenhamn i våras. Scenografin var skitcool. Den stora glaskronan föll ner över publiken och in på scenen, folk hoppade från broar på scenen och ner genom scengolbet, det brann och folk blev osynliga och dök upp någon annan stans på. För att inte tala om musiken. Jag går och nynnar på den lite då och då faktiskt.

Nu ska jag sluta nörda ner mig i sånt här, men jag kan inte hjälpa det. Nu åker jag och dansar istället för att få ur mig detta. puss

 Alääxandra i näset

hpop

studenternas dag

Igår. onsdag var en hektisk dag! Viana tog studenten och självklart befann vi oss där, Jag miranda och Susanna. Helt galet var kul det var. Viana är nog den galnaste studenten jag sett. haha. efter ett par timmar på hvitfeltdskas skolgård sprang vi ett par gånger fram och tillbaka mellan min och viana och mirandas lägenhet för att hämta, lämna och fixa grejer. Tur att vi bor på samma gård i alla fall. Kl fem var det studentmottagning i deras kolonilott. JAG VILL OCKSÅ TA STUDENTEN! allas vår älskade Daniel kunde inte komma på grund av en klassresa till danmark. han hade dock skrivit ett tal till viana som hans mor läste upp på mottagningen. Jag tror nog att varenda kotte föll i alla fall ett par tårar. Vi älskar vår lillebror Daniel. (Anmärkning: Daniel är min lillebror och jag är Daniels lillasyster. Vi har aldrig kommit överens om hur det står till egentligen.)

Efter mottagningen joinade jag min prins tillsammans med Johannes, Oscar, Filip och KärleksMichelle på tintin. I alla fall i väntan på att kleta ner fingrarna på Sticky fingers. Där spelades grym musik och det dracks öl. trevlig onsdagskväll måste jag säga. Efteråt råkade jag och cecil gå förbi berså där Alexandra, nader, jonathan och alla firade studenter. VI VILL OCKSÅ!!

Om en och en halv timma fyller min (alex)-andra halva arton år. Stora tjejen! Fast det blir väl ingen större förändring när det gäller utgång för den bruden. haha! Jag älskar dig hjärtat

Viana på utspringet
v


RSS 2.0