vår

Trots att vädret känns schitzofrent då det varierar sol och regn från dag till dag så känns det ändå som att man kan börja hoppas på att våren kan dyka upp. Igår var en underbar dag. Jag vaknade av att rummet var upplyst av solens strålar som sipprade in genom fönstret, det var varmt i rummet och en vaken pojke ruskade försiktigt om mig. frukost med flingor och kaffe och en promenad hand i hand. Sen var det dags för dans på twisted feet med elin, och jag har världens skönaste träningsvärk idag. Efter dansen åkte jag hem, åt mat med mamma och lillebror och sen bar det av till domkyrkan för att möta upp alexandra och christoffer för att sedan gå vidare till sticky där Alex spelade. fin dag och fin kväll!

Idag vaknade jag av att lampan var tänd i taket och att datorn låg i sängen (!?). Jag måste ha somnat medan datorn startade. Grym tur att den inte hade åkt i golvet. Även om det regnar idag känns det ändå skönt. Det är snart påsklov och jag sitter med en kopp the och ahlgrens bilar och pluggar biologi. Ska snart åka och träna med alexandra.

Det kommer snart upp lite bilder från modevisningen!!

Ha en fin vårig dag allesammans.


sommartid!

Åh, insåg att vi inatt går över till sommartid. Och jag som ska upp kl sju och jobba imorgon. jag måste somna nununu!! Men jag är i alla fall tacksam för ljusare morgonar och att man äntligen vågar hoppas på att våren är på väg.


salem min salem

EXTAS! Salem var underbar igår. Han är en sån fantastisk musiker och entertainer. I början trodde jag att jag skulle tröttna på att bara se honom bakom flygeln med orkester (Göteborgs symfoniorkester) och band som spelar men det blev aldrig tråkigt! Mellan låtarna varvade han humor, dialoger med publiken, bakgrundshistorik till arren och roliga historier. Han svarade på respons från publiken vilket gjorde hela showen så levande. Det var superbra helt enkelt! Jag tror att publiken tvingade fram honom på scenen minst fem gånger efter att han hade gått ut och avslutat showen.

Det är såhär en konsert ska se ut helt enkelt. I framtiden är Salem och GSO min mätstock.








bilder från asilsfotografier.blogg.se


Tack David för de färgade popcornen! :D


snart dags!

Nu är det nedräkning i timmar! Det är ca 20 timmar kvar till modevisningen. Jag och olivia ska ju prata en liten stund inför publiken om vårt projekt och egentligen är jag inte nervös. Jag tycker ju att det är ganska kul att prata inför folk. Men kan någon förklara varför jag kallsvettas om händerna ???

Haha, Det kommer bli helgrymt i alla fall. PUSS

modevisning!

Nu närmar det sig verkligen! På tisdag är det äntligen dags för Green Collar Clothing's modevisning på Donnergymnasiet/eriksbergsgården. Det känns väldigt skönt och väldigt stressigt. Vi kan liksom inte göra någonting mer än att göra det vi har framför oss helt enkelt. Vi kan inte ändra på nåt stort och vi kan inte hoppa på fler idéer. Modellerna är redo, Kläderna är hämtade, Hår och smink är spikat, Scener är bokade, musiken är färdigklippt, ljuset har satts upp (läs: imorgon), 2 fotgrafer kommer närvara, Infoguiden är också så gått som printad och vi vet i alla fall att vi får en stor publik. Det är väl i princip jag och Olivia som är minst redo! Men nu är det i alla fall dags och det får bli som det blir.

Hoppas att ni kommer dit och mentalt håller oss i händerna för det är verkligen med skräckblandad förtjusning vi har gett oss in på detta.

Kram på er! ♥

..

fan, jag visste inte att jag brydde mig så mycket ens.

plugga

Jag gör allt för att undvika att sätta igång med pluggandet. Därför skriver jag nu i bloggen utan att jag har nåt direkt att skriva om. ÅÅÅh, kommer inte på nåt. Får väl börja plugga då.

Modevisningen kan jag ju berätta lite om! snälla Filip som hjälper oss med ljus och ljud under modevisningen (tillsammans med två andra) har grymma kontakter och ett företag har erbjudit sig att sätta upp ytterligare snygg belysning i utbyte av reklam. Vi behöver alltså inte betala något för det! Det är så grymt. Vi älskar filip just nu. Jag och Olivia var även i borås idag och hämtade kläderna från Bergmans. Imorgon åker vi till affären Hollywood och lånar lite ekologiska skatekläder från Skank. Det kommer bli sååå grymt. 

Alltför ofta kommer jag och Alexandra i likadana kläder. och då menar jag likadana. I söndags lyckades vi ha vita converse, svarta byxor, vit t-shirt, beige stor kofta, svart läderjacka och en stor svart halsduk på oss. -Samtidigt.

 


Måste börja skriva...

Fotoförsök

Vi försökte ta lite fina bilder, jag och alexandra, när vi var vid hamnen. Så här gick det.

  


utekväll

Åh, jag vet inte vad det är med mig, jag brukar aldrig vara sådär jättesugen på att gå ut och festa förrän det verkligen trappas upp under förfesten samma kväll. Men idag, onsdag kväll känner jag att det ska bli så himla skönt att gå ut och skaka loss! På lördag fyller min finis Miranda äntligen arton år och då ska vi ut och fira gärnet. Jag längtar redan nu.. Vad är det med mig?


S som i Salem

Jag klickade upp reprisen på melodifestivalen för att se bidragen och vem som vann. Anna var visserligen mycket duktig men jag ville ju att salem skulle vinna! salem salem salem! Och även om hon har en grym röst så klarar jag ibland inte av hennes grötiga vibrato. Å andra sidan så finns det ingen jag hellre skulle vilja vunnit förutom Salem Al Fakir. Den 26:e Mars ska i alla fall jag och David gå på Salem Al Fakir med Göteborgssymfonikerna. Då ska jag njuta av varenda liten sekund med krulltotten till musikgeni.

Glöm inte att komma på modevisningen den 23:e Mars!
Jag och Olivia börjar bli riktigt nervösa!

PUSS ♥


betydande (och en uppenbarelse)

Ända sen jag var liten har musik betytt enormt mycket för mig. Jag har kunnat sitta i timtal och drömma bort från verkligheten och in i musikens värld. Under perioder var det min räddning, tillflyktsord. Jag avskyr att jag inte längre har tid för dagdrömmar inne i musikens värld. Jag har inte längre tid att sätta mig med gitarren i knäet, plocka på strängarna, sluta ögonen och nynna ihop med musiken. Eller så kanske jag bara inte gör tid för det längre. Jag har insett att jag successivt gett upp musiken i livet för att fokusera på annat viktigt. Jag gör rum för skola och jobb, och dessa två tar så enormt mycket tid och energi. I skrivande stund inser jag dock att jag visst gör utrymme för musiken. Min kreativitet har bara tagit en annan riktning. Minst tre gånger i veckan pallrar jag mig iväg till danssalen och är inte det kreativitet så säg. I all den stress i vardagen får jag utlopp för energi, lycka, aggretioner och lever mig in i musikens och konstens värld.

Musik och Dans kommer jag nog aldrig kunna släppa.
Jag hoppas att jag aldrig behöver göra det.



Modevisning!

På Donnergymnasiet hålls en modevisning i miljövänlig anda!

I en allt mer medveten värld spelar inte bara vad du har på dig roll utan också var och hur dina kläder har producerats. I och med ökat intresse har också antalet butiker med eko- och fairtrade-kläder ökat.
Många tror dock fortfarande att ekologiska kläder måste vara fulare eller tråkigare än vanliga kläder. Men så är inte fallet, idag finns ett riktigt stort utbud både när det gäller färger, design, storlekar och mode. Det kommer Green Collar Clothing bevisa på årets roligaste modevisning!

Syftet med modevisningen är att visa att miljövänliga och rättvist framställda kläder kan vara precis lika snygga som vanliga konventionellt framställda kläder.

Företagen som kommer visa upp sina kläder är; Dem Collective, Bergmans, Minnies Ekobutik och Once Upon a Time.

På plats kommer också Awesome UF, The Missing Piece UF och Clothingtales ställa ut sina underbara smycken och vackra kläder.

Datum: 23:e Mars
Tid: modevisningen början kl 18.30 men kom gärna tidigare och inspireras av utställarnas kreationer, mingla och äta salta pinnar!
Plats: Donnergymnsiet
Inträde: 20 kr

Varmt Välkomna!



saknar alex!

Alex, kom hem! Jag saknar dig så mycket att jag håller på att spricka.
aa
                                                         ♥

Söndagsdate i solen med två fulisar.


Hope you know how much you mean to me.
cal


I Miss You


100 dagar till studenten

Igår firades det att det var 100 dagar kvar till studenten med pompa och ståt på Stars n bars. Väldigt lyckad kväll med trevligt förfestande på PC med massa folk innan vi drog vidare. Inser så här i efterhand att det bli lite väl mycket igår kanske. Alexandra skrattade i sömnen, jag måste ha svarat på frågor i sömnen eftersom jag inte kom ihåg vad jag sagt dagen efter. Det var i alla fall en mycket trevlig kväll och extra trevlig pannkaksfrukost imorse. ;)

99 dagar kvar till studenten!
och 20 dagar kvar till Modevisningen!

musik

Förutom Alexander så finns det en man jag älskar. Eller rättare sagt, hans musik. Han heter John Mayer. Jag började lyssna på honom i åttan och jag har varit helt såld på hans grymma gitarrspel, fina röst och underbara låtar. Eftersom jag själv spelar gitarr så förundras jag över hur han kan komponera så sjukt bra låtar, hur hans fingrar kan leka så lätt över gitarrhalsen och hur fasen han lyckas lägga in små "hooks" i låtarna som gör att hela låten lyfts. Nu har han släppt nya skivan "Battle studies" och den går varm på min Ipod. Jag har inte lyssnat på någonting annat på en månad och jag är fortfarande inte tröttnat. Då har man lyckats.
För två år sedan tänkte jag gå på en av hans konserter i London men eftersom jag jobbade under sommaren så gick inte det. Nu spelar han i London igen i maj. Och jag kan nog gå. Men det är slutsålt. SLUTSÅLT!



Miss You

Min fina pojke har lämnat mig för Thailand nu. Åh, vad jag är avundsjuk! Jag skulle ge mycket för sol och värme med tanke på det senastehalvårets kyla. Men det händer mycket runt modevisningen just nu och det är ruskigt roligt att arbeta medprojektet. Ska berätta lite mer om det i bloggen om ett tag.

aa

vår -09


RSS 2.0