GOD JUL

God jul på er allesammans! i efterskott i alla fall.
Julafton hemma hos mormor och morfar i Hällefors var otroligt mysig och det känns superlyxigt att pulsa omkring i all snö under julen. Idag passade vi på att åka skidor/bräda i säfsen. Man måste ju göra sig av med julmaten på nåt vis.. Medan jag och brorsan stod och lastade in våra brädor i bilen gick pappa omkring och såg lite fundersam ut. Tillslut kom det fram varför. Pappa ville lära sig snowboard! Sagt och gjort, pappa hyrde sin första bräda vid 55 års ålder och det gick helt OK! Visserligen hann han bara med ett enda åk innan han bytte till skidorna, men det tog en timma att ta sig ner för backen på den jäkla brädan. Jag är i alla fall stolt över honom.

Nu ligger jag med två täcken och två filtar i min säng i Filipstad och väntar på att somna. Jag hatar att inte kunna sova så nu har jag fått testa ett naturläkemedel som ska ha lugnande effekt och göra så att man somnar lättare. Ett bra knep skulle kunna vara att lägga ifrån sig datorn inser jag.. Här uppe i värmland känns allting i alla fall mycket lugnare och jag verkligen känner hur jag får chansen att ladda upp mina batterier inför skolan igen. NU ÄR DET SOVDAGS. Godnatt på er!

god jul älskling

Alex och jag hade vår minijul igår. Vi tog en tripp till götaplatsen och tittade på bildspelet med varm choklad i händerna. (Från 7 eleven, jätteäcklig men värmde händerna.) Sen promenerade vi neråt till bältesspännarparken och tog ett mysigt foto under en mistel och skänkte samtidigt pengar till drottning silvias barnsjukhus. Och sen nlussebulle och GOD varm choklad inne på fiket! Det var vår julklapp till varandra i år. Vi har ju aldrig gett varandra en pryl i present utan istället gett konsertbiljetter, dag på spa tillsammans och så vidare. Det är så mycket roligare att göra någonting tillsammans med den man älskar.

När vi kom hem råkade vi sätta oss och kolla på "Blood Diamond" och helt plötsligt kändes all prylhets så här till jul väldigt banalt. I den stunden kändes vårt lilla bidrag till barnsjukhuset så mycket mer värdefullt och tillfredsställande än någonting annat.

<3

God Jul


jullov och sticky

aon
Till och med kameran såg suddigt den kvällen


avslutning

Igår var det äntligen avslutning i skolan. Kemipyssel och pepparkakstävling mellan båda NV3-klasserna. Under kemipysslet gjorde vi läppcerat, ringblomssalva, badbomber, schampoo och tvål. Jag vet inte vad ni tycker, kära klasskamrater, men känns det inte lite konstigt att smeta på lipsyl som man gjort själv? Under pepparkaksbaket skapade vi ett pepparkaks-studentflak. Otroligt snygg. Med massa pepparkaksgubbar och gummor i flaket. Eftersom den andra klassen sabbade för oss med vårat knäckbak (de hade hällt salt i sockret!) så hämnades vi lite och la massa pepparkaksgubbar under flaket och la "NV3A" på marken... haha. Förlåt.. Lägger upp bild någon gång.

Hemskast var iofs när någon dum jävel från lindholmen smällde en stinkbomb på bussen. det luktade så fruktansvärt äckligt! Doften tog över och jag är säker på att tjejen mitt emot mig höll på att spy, stackarn. VÄX UPP.

Jaja, precis som hälften av klassen struntade jag i avslutningen och bestämde istället träff med Carro för en lussefrukost på stan. Orkade inte riktigt ta mig upp ur sängen efter Alex spelning på sticky igår.

Hoppas att alla får ett megafint jullov!

13/12-09

Sitter och lyssnar på radion av en konstig anledning. Det spelas massa kärlekslåtar och massa känslor virvlar upp i mitt huvud i samband med det. Måste skicka iväg ett sms.
Min Caliunge är i alla fall på väg hit nu. Det var på tiden att vi ses! vi ska plugga, snicksnacka och äta lussebullar. Det känns väldigt välbehövligt efter utgången igår. Tack Bella för trevlig fest. :)

Plugg.

julklappar

Tänkte dela med mig av ett par punkter idag! :

♥ Mitt nyårslöfte är ju då att inte bli sjuk. Hur fasen ska jag klara det inser jag nu när jag ligger här i sängen? Aja. Det riktiga löftet är kanske att äta bra, och äta rätt vitamin-och-mineraltillskott för vegetarianer.

♥ Jag är i alla fall helt klar med min julklappsshopping. Det är helt amazing. Vad ska jag göra nu i slutet av december då? Jag har i alla fall köpt ascoola martiniglas till mamma. Inte de på bilden nedan, men liknande! Tänkte låna dem till mina fina middags-och-drinkbjudningar. hehe...

♥ Min lillebror var ju med och spelade in en reklam för Durex i våras. (!) lättande är ju att de bara spelade in honom när han skateade i skateparken och inget mer. Han behövde liksom inte stå och prata om kondomer och sånt. Nu finns den uppe i alla fall! Och ännu mer lättande är att man bara ser hans keps och lite skatemoves. Pheww... På www.durexcity.no kan man  hitta en liten figur som rör sig i skatebanan. Det är tydligen inte bara reklam utn tips och råd om sex oxh samlevnad för unga!? Som sagt, det är tur att man inte ser vem han är. Haha..

♥ Jag insåg också helt plötsligt att jag och Alex varit tillsammans i ett år och fem månader på måndag? Det är ju för fasen helt sjukt? Så länge? Går det verkligen? Vi har ju snart varit tillsammans i ett och ett halvt år. Tiden bara flyger förbi. Att han står ut med mig är ett underbart mirakel <3.



alexandra

Imorgon åker hon bort, min alexandra. Gud vad skönt det ska bli.
Hehe, skoja bara. Det kommer kännas tomt utan dig darling. Hur ska jag vänja mig vid att inte träffa dig på fem veckor när jag är van att se dig varje dag eller höras flera gånger per dag? fester, utgångar, skola, vardag; vi gör ju så mycket tillsammans! Ha det älskligt i Australien och glöm ej solkrämen!

 


<3


RSS 2.0