alexandra är en smart brud

Pratade med min alexandra så här på kvällen. fast på msn då av någon anledning. Och hon skrev en sån bra sak som passade så klockrent in i vår konversation.


"killar leder till mer tankar och tankar . "jättebra" för oss tjejer eftersom vi består av  10000000000000000000000000000000000000 x 10^100000000 tankar redan från början"

Håller ni med?


baby

Det är fredagfredagfredag! Är hemma hos min Alex och gör massor och ingenting. Pojken sitter i sängen och sjunger och spelar gitarr. och jag datornördar mig på min blogg en halv meter ifrån. Har faktiskt pluggat här också. Jag är duktig.

Just det, jag ska göra om i mitt rum! Ska köpa nytt skrivbord och slänga bort massa grejor, byta säng och köpa en mattam. Byta färger i rummet och sätta upp mina foton. Skönt med ombyte, jag behöver det så mycket! Ska kolla på ett begagnat skrivbord eftersom jag inte vill ha från ikea eller liknande.

Får se om jag orkar gå på fest ikväll.. men jag tror jag stannar hemma. Har ju haft feber och är fortfarande enormt förkyld. Och lördag blir nog också en hektisk dag. Kul! Nu ska jag försöka locka till mig lite uppmärksamhet från pojken. Valpögon och plutmun, ni vet..

PUSS!

vad är det som får mig att känna så här?

Det kan vara hösten,
Det kan vara det kalla vädret
Det kan vara skolan,
Det kan vara att jag vill ha dig här nu
Det kan vara att jag alltid tänker på dig
Det kan vara att jag känner mig osäker
Det kan vara att jag har så mycket att göra
Det kan vara för allt här hemma
Det kan vara att jag inte vill längre
Det kan vara att jag behöver ombyte
Det kan vara att jag behöver stimuleras
Det kan vara all press
Det kan vara att jag saknar sånt jag inte behöver sakna

Få bort känslan nu, få bort den nu...

Lördagens festligheter

Kom alldeles nyss hem,. är fortfarnade yr i bollen. väldigt yr om man säger så. Haha, jag koncentrerar mig som ett as för att skriva och stava rätt! Tidigare ikväll var vi på teendream och tittade först på kära pojkvännens band No More och sen på kära vänners band Ashes of phoenix. Skitgrymt! sen bar det av på fest. Och nu är jag hemma. ojoj. Vet inte om jag ska sova eller äta. Sova antagligen, jag kommer däcka på en gång.

By the way Linda. Jag har skaffat mig ett poäng till.

puss

Hejhej snuva!

Jag är enormt förkyld! Jag snorar samtidigt som jag är täppt i näsan, det kittlas så mycket i halsen att det känns upp till öronen, jag nyser minst varje kvart och var femte minut får jag känslan av att nysa men den försvinner i all min förkylningsförvirring. Jag är jätteseg i huvudet och jag ser suddigt. Jag har feberkänsla i hela kroppen men termometern visar på 37,2. Jag hatar att vara så här förkyld. Och jag saknar Alex. jag saknar honom så enormt mycket att jag börjar tro att förkylningen förvärras av att jag saknar honom.. Eller ah, så kanske det inte är. Men det blir definitivt inte bättre av att jag saknar honom!

2 månader

Idag är det två månader sedan vår nattliga promenad som slutade som den gjorde.


Obehagligt!

Måste bara berätta en kul händelse igår. Jag var på väg till järntorget för att möta Alexandra, Christoffer, Filip och Max. När jag kommer till valand står det att spårvagnen inte kommer förrän om 12 min så jag går upp mot vasaplatsen för att vänta på spårvagnen där istället. alexandra ringer och jag sätter mig i busskuren och pratar. Då kommer det en tant och sätter sig bredvid mig och börjar pratar! Så här sa hon:

-Ursäkta mig, jag ska åka med 10:an har du lust att vänta wn kvart och åka med mig, jag är så mörkrädd.
ÖÖÖHHHH!? NEJ, för fan? tänkte jag men säger nåt  snällt i stil med
"Nej förlåt mig jag kan inte det tyvärr, jag har en egen spårvagn att hinna med." Då får tanten syn på mina nya skor.
-ÅÅh, men vad fina skor du har. Verkligen jättefina... Var har du köpt dem?? ÅH, herregud vad fina! HERREGUD VAD FIIIIINA SKOOOOOR!
Det sista skriker hon alltså ut på hållplatsen. Människan var väl kanske inte riktigt frisk i huvudet kan jag tänka mig. Sen fortsätter hon så här!

Hon tittar in i mina ögon och bara tittar. jättelänge sitter hon och stirrar in i mina ögon:
-Gud vad vacker du är. Du är jättevacker! du skulle kunna vara min dotter. jag vill ha dig som min dotter!

Hejdå, tänkte jag och blir räddad av att hennes spårvagn kom. (Alltså inte efter en kvart utan typ fem minuter...)
Jag har inte känt mig så illa till mods på jättelänge. Usch och fy. Men det var ju ingen fara över huvud taget, bara lite obehagligt.

lördagens party

Igår lördag kilade vi på fest i Hovås. trevligt, men jag var tvungen att åka hem tidigare än alla andra eftersom jag egentligen hade feber. Fick skjuts av en trevlig kille ner till hållplatsen och det visade sig att vi hade massa gemensamma vänner. Vad världen är liten!

Nu ska jag fixa alla mina kort som ska upp på väggen, ska kila till biblioteket och lämna böcker och så kanske jag ska försöka hinna med att sola..
Vid fem kommer alexandra hit och vi ska förbereda vår sahällsdebatt.
Kanske kilar till gymmet sen efter det.. om jag orkar... jag har ju fortfarande feber..

jag saknar alex så mycket att jag har ont i magen. Jag tycker att han ska komma hem nu.. Men jag får hålla ut i fem dagar till..

Puss

Ta det lugnt? Nej tack

Jag tänkte ju ta en hel hemmakväll eftersom jag för det första är enormt förkyld och för det andra så ställdes vår höstfest in som vi tänkte gå på. Mysigt! räkor med familjen, jag har bra böcker och lite godis. Tänkte skriva ut lite bilder och pyssla och lägga mig tidigt. Självklart förstörs min plan, jag klarar inte av att inte göra någonting speciellt. Så nu drar vi ut ändå, jag och CK!

Haha, By the way, jag har tio min på mig...
jag skriver alltid ganska utförliga sms till skillnad från vissa andra: gissa vad vi talade om?

CK- valand

CK- tjugo

CK-
köp.

simma lugnt!


Back to normal

Jag har ju varit på ett knäppt humör.. arg och confused och allt! men vet ni?
Jag saknar honom så mycket att jag gått och blivit väldigt ödmjuk igen.

jag har varit jättearg och jätteirriterad hela dagen. Okej, inte hela. Under eftermiddagen i skolan blev det hur lugnt som helst. Vi hade väldigt chilla lektioner. Psykologi t.ex. och människor är väldigt älskvärda. Berättar mer om psykologin sen. Sjukt intressant! Men efter skolan slog det till igen. Jag darrar i hela kroppen och vågar inte prata ifall jag skulle slänga ut mig nåt jag skulle ångra. Ilskailskailska. Och sen kom saknaden. Och jag blir mjuk som en jagvetintevad.

Och höstfesten blev inställd för vår del. Kul.


thoughts in the evening

jag är en sån människa som gör vad som faller mig in i stunden. Ibland önskar jag att jag kunde stanna upp och tänka. Eller njuta av ögonblicket. Ja. Det måste jag bli bättre på. Uppskatta här och nu men ändå tänka på vad jag gör. Och vad som kommer hända efter det. Ibland kommer jag på mig själv med att vara lite för stolt för mitt eget bästa. Jag har visserligen inte svårt för att be om ursäkt eller säga "förlåt" för någonting om jag inser att jag haft fel. Men tycker jag själv att jag inte gjort nåt fel så har jag svårt för att vika mig. Även om jag inser efter ett tag att jag har betett mig väldigt barnsligt åt. Galna idéer kan jag ha också. Lite over the top. Ibland behöver jag någon som kan ta ner mig på jorden. Inte för långt ner dock.

Jag vet verkligen inte varför jag sitter och skriver detta nu. Det bara slog mig. Jag har tänkt mycket idag. Tänkt på vad som har varit, vad som är vad vad som kommer att vara. poetiskt kanske, men egentligen inte.

Jag rusar in i mycket också. Jag går snabbt fram. Och jag glömmer bort att jag faktiskt klarar mig själv. Nu låter allt jättekonstigt. Och det är det också. Så vad jag skriver behövs inte förstås. jag försår inte riktigt heller. Jag är trött. Jag ska börja ta vara på allt som händer nu. För jag tror att det kommer att gynna framtiden. Och göra det bästa av situationen. av alla situationer. Och jag ska prioritera rätt. Jag ska börja prioritera mig själv.  jag är knäpp i huvudet just nu.

Och jag vettefan varför jag tänker på Det men det gör jag. jag vet inte varför. jag borde inte göra det, det finns helt enkelt ingen anledning. Och grejen är den att jag innerst inne inte tänker på det. bara ytligt. Och det låter ännu mer knäppt. Då borde jag inte behöva tänka på det alls. Men det gör jag. Herregud, jag måste sova.

Godnatt på er knäppisar.


Du och Jag

Bara för att detta är en av alla lyckliga stunder.
aa
Foto: Maria Qvarfortd!

Jag är fånig

Hm, det var visst bara jag som trodde att vi skulle vara med varandra idag. Åh vad arg och besviken jag blev. Åh vad jag är fånig, åh vad jag är fånig. Jag har haft en sån där knäpp dag igen. En sån dag när ingenting känns bra och får jag inte som jag vill blir jag arg och ledsen. och allt är så synd om mig och ingen förstår och blabla. Jag hatar mig själv såna här dagar. Och jag hatar för det mesta alla andra som inte förstår vad jag menar även om jag inte säger nåt.  Säger jag "nej" så måste ju människan fatta att jag egentligen menar "JA!". Hallå eller? Jag är sååå fånig, det känner jag alltid efteråt! Menmen, vad ska man göra. Jag lovar att det är på grund av massa extra hormoner som kroppen inte vant sig vid. Plus lite pms och lite skoltrötthet och lite stress och lite ånger och lite saknad och andra komplikationer. Hum. Jag är helt enkelt väldigt fånig. Det brukar gå över efter att jag sovit. Men gitarren gjorde mig glad! fett glad! lycklig för en timma liksom. sen gick jag ut och då regnade det. fy.

I alla fall, jag hann träffa min Calilii som jag inte träffat på år och dagar, jag hann bli förföljd av en äcklig man och jag hann åka och spela gitarr. Jaja, jag fick som jag ville och Alex kom och sa hejdå till mig på kvällen.  Hoppas pojken får det bra i sicilien.

till helgen blir det party! :) puss

morgon hos Alex

Haha, ointressant alex, ointressant. Jag sitter hemma hos alex vid hans köksbord och "lyssnar" på någonting han pratar om... Tror han letar efter en sladd tll någonting i en stor låda med massa skräp i. Jag har min älsklingskatt Baloo i mitt knä. Han är så varm och gosig!
Igår kväll tittade vi på "The Omen". Den var inte så farlig faktiskt, men ändå hyffsat bra. Imorse tittade vi på ännu en skräckfilm. "One missed call"  hette den. Pissdålig. Men mysig morgon. Alex åker till Sicilien imorgon. Däför är vi båda hemma idag föt att spendera liiite tid innan han åker i alla fall. Sen ses vi ju inte på två veckor nästan. : (

Balo sover!

pusspåer

vasaparken inställd.

Yeees, Spelningen i vasaparken ställdes in på grund av diverse orsaker. Skriver det här så slipper ni undra varför ni inte hittade mig. Jag låg hemma i min säng och lyssnade till regnet med en kär vän. En väldigt kär vän.

Måste berätta om min stackars lillebrorsa också.
När jag kom hem idag, tidigare än väntat så stog mamma i hallen och tog emot mig. Hon brukar aldrig vara hemma så tidigt så jag fattade att någonting var på tok. jag gick in i vardagsrummet  och såg william ligga i soffan och halvsova. Han måste vara sjuk, tänkte jag. Men så vrider han på huvudet så att jag ser andra sidan. "Helvette!!", är det enda jag lyckas få ur mig. Lilleman hade ramlat med skateboarden och fått den största bulan jag någonsin har sett. Och jag har sett en hel del bulor... den här var blå, satt över ögat och var stor som en tennisboll. Och jag överdriver inte.
Min lille plutt..

Imorgon är det skola. Ska även leta födelsedagspresent till william och träffa Alexander innan han åker till Sicilien på torsdag. Iofs sover han väl här så vi ses ju onsdagen också.. Jag kommer sakna människan.

Sov gott !

Cute chick på myspace?

Haha, jag höll på att fräsa ut allt thé jag drack när jag klickade in på mina vänners myspace-sida. jag hittade mig själv på en av bilderna som rullade förbi. Den första bilden för att vara korrekt! Det jag skrattade åt var att jag inte hetta "Amanda" utan "some cute chick". Hallå killar! vi har känt varandra i vadå? ett år? hahaha, det var fett kul. Jag ringer till stoffer och klagar snart. 
Ni kan ju kolla själva, här är Remedy på myspace

Okej, ska jag vara hedrad eller inte? :D

stoffer och en söt tjej

söndag den 7:e september

Den nittonde bär det antagligen av till Örebro där jag ska träffa min kära Emma igen. Ska få se hennes lägenhet och inviga hösten med lite höstmys. Det ända som är lite sorgligt är att Alex kommer hem från Sicilien på torsdagen den 18:e så jag lär ju inte träffa honom så mycket. Plus att han har spelning då som jag missar. tråkigt. Men det kommer fler!

Helgen har varit en riktig slappis helg. har varit hemma själv men med sällskap av alxander så klart.
I lördags åkte jag hem till Linda och bakade chokladbollar och kollade på bilder. mycket mysigt. runt niotiden på kvällen träffade jag överraskande nog Alex igen och följde med upp och hälsade på hans mamma och henrik. Det var trevligt. Nu sitter jag här själv. Alex har kilat iväg för att repa och jag funderar på att springa ner för att sola. Ska handla lite mat också. Och läsa en bok tänkte jag göra! det var så länge sedan! Måste väl städa lite innan familjen kommer hem.


Åh, jag stör mig så på min dumma hjärna som är så jävla pissrädd fast jag inte behöver vara det.
jag vet att allt är äkta och egentligen tvivlar jag inte. Det är så skumt. Allt känns bara för bra för att vara sant.

RSS 2.0