dans

Äntligen torsdag. Det betyder dans i 1,5 timme och att det snart är fredag, vilket betyder helg.
Jag känner redan av att jag kommer ha en stark träningsvärk imorgon när jag vaknar.
Jag skulle behöva tips om hurman stretchar höfterna??
På senare tid har dansen börjat betyda allt mer. Visst, när jag började dansa som åttaåring var det självklart jätteroligt att hoppa omkring i leggings och linne och tro att man var så proffsig. Nu är det både en helt annan grej men ändå precis samma. Det är fortfarande sanslöst roligt, och jag hoppar fortfarande omkring i danssalen men det är också så mycket mer seriöst. Genom dansen kan man ju faktiskt uttrycka så otroligt mycket. Känslor, händelser, tankar, abstrakta saker,
You name it.
 I love it.


bortskämd

Oj, jag tror att jag har gått och blivit bortskämd.
Jag ska nämligen vara i skolan imorgon, onsdag kl 08.30.
 I vanliga fall är ju onsdagar lediga dagar eller lite korrektare sagt "en scemafri dag".
Det känns totalt annorlunda att åka till skolan just så tidigt en onsdag. Sure, klockan tolv hade inte gjort så mycket, det händer ju faktiskt men halv nio? Herregud, jag kommer se ut som ett vrak eftersom jag inte kan somna så tidigt på tisdagar. (Jag sa ju att jag var bortskämd med detta..) I varje fall ska jag vara i skolan på grund av att min grupp har bokdiskussion i svenskan då. 

Lite om boken "Påven Johanna"

Vi har läst påven johanna som är en riktigt bra bok, Jag rekomenderar den.  Man rycks med från första sidan och den är svår att slita sig ifrån när man kommit in i handligen. 
Boken är en historisk skildring om en hård tid när kvinnor inte var värda någonting och om en kvinna som brann för sin lust att lära och inte lät sig avskräckas. Ibland tyckte jag att den kanske till och med gick lite för snabbt fram i handligen men det var inte tillräckligt negativt som att räknas som ett minus. Boken är spännande med fläktar av romantik och lite action.



Det finns teorier om att boken är baserad på verklig fakta.
Att en kvinna skulle klä ut sig till man och överträffa varje man omkring sig och tillslut når den höga posten som påve är en helt fantastiskt historia tycker jag. Jag kommer på mig själv ibland med att verkligen hoppas på att det är en sann historia.

alla hjärtans dag

alla hjärtans dagAlla hjärtans dag då.
Emilio sprang hem till mig och kom med en ros och choklad i kavaj.  Vilken sötgubbe han är ibland.
Jag lagade mat. Spagetti och qournfärssås.
och sen var det dags för efterrätten.
SÅ SÅG DEN UT.

Nu blir det chill.

inför

Alla hjärtans dag imorgon för fan!  
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.
Eller joo, jag har otroligt många idéer.
Jag vet bara inte om jag ska sätta dem i verket.

Jag ändrar antagligen vad jag planerat och tar det som det kommer istället.

08-02-11

haha, klockan är 01.23 när jag skriver detta.
Jaa, det var supposed to be roligt.

Idag har jag gått och pratat svengelska hela dagen. jag tycker av någon anledning att svenska språket inte riktigt räcker till ibland.

I alla fall. idag vaknade upp tilsammans med två söta och stack sedan till cali för att äta frukost med henne.
Jag åt upp hennes paprikor. Sedan promenerade vi ner till valand och hämtade mina glasögon som kommit. cali var så klart den första som fick se dem på. Andra personen var Ramtin tillsammans med Konrad och axel som vi stötte på vid kungsportsplatsen. Pinfomöte hann vi med också. Jag, Anne och cali. inte så lärorikt kanske, men det är väl bra att ta sitt ansvar.

ÄNTLIGEN HEMMA. Jag trodde att jag skulle få lite lugn och ro men det fick jag inte. Och det är jag brutalt glad för. Daniel kom på överraskningsvisit en stund.

BIODAGS! Jag och fredrika såg filmen "Juno" som handlar om en sextonårig tjej som blir gravid och letar adoptivföräldrar. söt film.

Nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon bitti för att spela badminton tillsammans med Ramtin.
-Vinnaren bjuder på saft och bulle så jag lär ju inte behöva ta med pengar.

GODNATT!

john mayer och paris

"Idag har jag haft snöbollskrig med en tokig stoffer i saluhallen"

john mayer
Jag kan inte riktigt sluta lyssna på hans "Slow dancing in a burning room" Oh, how I love that song.Jag önskar djupt att han ville komma och spela någonstans i sverige (eller i norden i alla fall!?). Då skulle jag inte tveka en sekund på att köpa en biljett. Fast det skulle vara sönt att få med mig någon. 

"Waiting on the world to change" och "your body is a wonderland"  är förresten två brutalt fina låtar.
Eh, det gör ju inget att han är lite söt också.

En liveversion på "Your body is a wonderland"
http://www.youtube.com/watch?v=P3WU_QCEUKw





Jag och Sötalexandra har förresten planer på att åka till paris i sommar.  Då ska vi vakna på mornarna av lukten av nybakat bröd. strosa omkring på Paris soliga gator, sola vid kanalerna och ha picknick och dricka rödvin vid eiffeltornet under kvällarna.

RSS 2.0