en klassisk tjejkväll

Jag, alex, malin och cali hade ju vår tjejkväll i torsdags. otroligt mysig och en väldigt klassisk sådan.
Vin, ost och kex. och lite mer vin. vi satt på min balkong med levande ljus när det började mörkna och bara var tjejer så att säga. Alex och jag följde cali och malin till valand lite efter midnatt. sen la vi oss i mitten av fotbollsplanen på heden och kollade på stjärnor. haha, ja, det är sant.

Det var inte kul att stiga upp sedan morgonen där på.

torsdag och fest

Sitter och väntar på Alexandra, malin och cali nu. vi ska ha en liten tjejkväll med mat, vin och skitsnack. Blir mysigt! Hoppas jag inte blir bakis på jobbet på fredag bara. Gulp. Men det ska nog gå bra.
Det är skönt att ha lägenheten för sig själv.

Lite bilder från jobbet bara:
Alex, Sara, Sussie, Hanna och Alex 2!

Nu hör jag hissen, det måste vara alex. PUSS!

jobb idag

hur härligt är det inte att gå och längta efter att jobba? det gör jag nu. härliga tider!

så här ser en vanlig dag ut nu: 

07.30 går jag upp, gör i ordning mig.
08.45 kaffe och massa babbel tillsammans med hela gänget, mysigt.
09.00 jobbajobba, Sörens uppvärmningar.
12.00 Lunch. alldeles för ofta äter vi ute men nu ska jag börja ta med mig hemifrån.
13.00 Börja jobba igen! love it!
16.00-17.00 slutar jobbet.

17.00 -- FRITID. Ofta med Alex, "S" eller någon helt annan och fikar. inga lugna stunder här inte. Men det är så det ska vara. jag har alltid tyckt mycket om att ham alldeles för mycket att göra. Att ta det lugnt  själv är väldigt överskattat.

Igår var jag på bio tillsammans med axel, konrad, marcus och ester. vi såg världens sämsta film "Jiddra inte med zohan": Se den inte. Om man inte är flummig och skrattar åt allt. var och hälsade på mitt gull på hans jobb innan detta också. Vi spelade massa gitarr, pratade och åt godis mellan alla rusher i shoppen. Vilket jobb va?

kolla jobbloggen här! : http://deungas.konstepidemin.net/#home

pusspuss


midsommar

Nu har jag och fred plockat sju sorters blommor. Får se om vi drömmer om våra framtida män inatt. Glad midsommar på er!

Navid Modiri och gudarna

Idag på jobbet spelade vi upp våra ljud och rytmsketcher, fem minuter långa vardera. Alla var otroligt bra, synkade och väldigt väldigt klatchiga. Jag önskar nästan att det hade filmats. Alla människor är så härligt kreativa, jag har nog inte varit med om något liknande. Och det är ju skönt, för då motiveras man själv! Vi blev så förbannat motiverade i vår grupp att vi till och med fick kanske den bästa feedbacken. (?) Det var otroligt roligt. Vi hade "skolgårdentema" och och skapade en teater full av rytmer och olika ljud. Galet härligt!

Sen var det dags för lunch.

Och efter lunch hade vi en gästföreläsare. Ingen mindre än självaste Navid Modiri plus gitarrist, Christoffer. Jovisst, jag kan ett par låtar med navid modiri och gudarna men jag har aldrig lyssnat på dem på riktigt. Där emot kan jag säga att hanm är en otroligt bra "föreläsare". han föreläser ju inte, utan pratar med oss, om hans framgång, vad han har varit med om och hur han kommit dit han är idag. Blandar historier och lägger in låtar på ett underbart roligt sätt. Han är på det viset en bra inspiratör. Ska lyssna igenom lite skivor som jag har fått nu.

Navid Modiri och Amanda är riktiga homies.
Navid och Amanda.

Navid, Edvin och Amanda. Härligt gäng!
Navid, edvin, amanda.




En form av förståelse.

Jag kommer ihåg första gången vi pratade i telefon. jag var på väg till en spelning med en kompis och jag var så grymt nervös. jag visste att du skulle ringa snart, det hade vi bestämt. jag visste inte vad jag skulle säga och jag memorerade massa saker i mitt huvud jag tänkte säga i fall att det blev nån form av pinsam tystnad. Det blev det aldrig. Inget av det jag memorerade sades. För det behövdes inte. Vi försod varandra på en gång. Och jag är glad för att du finns och lyssnar. Bara så att du vet så lyssnar jag på dig med.

hos dig

Jag finns här för dig.
bara så att du vet, hjärtat.
.

"Undrar vilka som läser min blogg?"

Varje gång jag tittar på statistiken om hur många det är som läser min blogg varje dag så kan jag inte undgå att fråga mig själv vilka ni är? Det är ju faktiskt lite folk som hittar hit varje dag inser jag, och jag vet inte om det är samma personer eller om det är olika personer varje dag? Men roligt är det i alla fall! Jag kommer dock gå omkring och vara nyfiken ett tag till..  jag vet nog bara om en tredjedel av alla som läser.  Fortsätt läsa! För jag kommer fortsätta skriva.


Att leva som musiker

idag var första dagen på jobbet och jag säger bara en sak: Jag längtar till imorgon.
Nu när jag börjat ta upp musiken igen känns allt så skönt. Jag jobbar med världens trevligaste människor, som har samma vilja som mig med det här jobbet och det känns hur skönt som helst. Och vår handledare, Sören måste vara en av de där fantastiskt underbara konstnärssjälarna som vandrar omkring barfota på gatorna.
aahh, jag har fått tillbaka min kreativitet igen. Det måste vara sommaren och alla underbara människor jag har omkring mig som inspirerar. Jag känner på mig att de här veckorna inte kommer bli så "jobbiga".


Gitarr och sång blir det för mig tillsammans med en grupp härliga killar och tjejer.
amanda spelar gitarr



jobb

Imorgon är det min första dag på jobbet.
Wish me luck!

bloggens framtid

jag vet inte riktigt hur jag ska göra med bloggen nu längre. jag har skrivit lite saker som inte riktigt stämmer längre och jag vet inte hur jag ska dra ett sträck över det utan att behöva deleta det helt från själva bloggen. För det vill jag definitivt inte. jag står ju för allt jag säger och skriver, när jag väl skriver det självklart! Istället så blir det såhär: Nu tar vi nya tag för nu händer nya saker och går inte tillbaka för att titta i det förflutna. (bokstavligt talat, inget tjuvtkik i arkivet ;)). Nu händer det nya saker och det är hur spännande som helst! Fatta vad mycket intressant som det kommer skrivas om till sommaren. Bloggen får en nystart men ändå inte.

Flummigt inlägg, det uttrycker inte vad jag vill, men bloggen är ju faktiskt mest för mig och de som känner mig.. så det är väl lugnt ändå. Ni fattar :)

godnatt!

bilder från helgen med Ämmaa.

Snodde lite bilder från emmas bilddagbok från helgen hon var här och tänkte bara lägga upp dem här. Om jag inte redan har gjort det? jag orkar inte gå tillbaka och titta så i bästa fall får ni ju bilder att titta på ännu en gång! Bra va?

picknickfestivalenpicknickfestivalen

Och så lite bilder från lördagen:
Elias och Stoffer i väntan på bussen
påväg till kungälv

Min Emma på berzeliigatan
påväg till kungälv

Salem igår, fnitter idag.

Jooo, Salem var nice. Det var inte lika party som förra gången men jag hade väldigt mysigt i alla fall. Efter att ha sagt hejdå till Cali, stoffer och daniel så åkte jag hem till mitt hjärtegull alex. vi promenerade genom staden, köpte godis i haga och köpte kaffe på franks och gick sedan och satte oss vid bältespännarparken. Kaffet var förresten det bästa jag druckigt på länge! Om man är som mig och alex, bara sitter och sjunger för full hals får man en valdans massa vänner. "vänner". En tant kom och snodde alexandras godispåse. haha, det skrattade jag länge åt. (För jag hade ju kvar min!). sen kom ett gäng killar:
-Ursäkta? Ursäkta?? Hej! sa de och så gick de. 
Och så kom en "civilpolis" som "jobbade på korsvägen" och trillade nästan i vattnet eftersom han var full.
 
Sen pratade jag i telefon. Och var jätteglad. Då fick alex säga till mig att ta det lugnt. det är väl ganska bra att hon håller mig med fötterna på marken. Hon måste vara ganska trött på mitt fnitter de senaste dagarna. Men jag tycker om henne för att hon i alla fall låtsas som att hon står ut med mig.

Imorgon är det Sverige-spanien. Då ska vi ut i våra sverigetröjor och äta på restaurang och titta på storbildsskärmarna! haha, jag ska låtsas vara fotbollsintresserad. PUSS PÅ ER.  

Salem Al Fakir

...på liseberg idag med lite mysmänniskor.

sommarmusik

Vi åker och tittar på Lars Winnerbäck någonstans i sverige, nu var det också spikat.
Och jag kan inte sluta lyssna på Billie the vision and the dancers.
Och den här terminen har verkligen gått förvånansvärt bra
Och idag har jag spelat massa gitarr igen.
Och nu är allt spännande igen
jag älskar sommar


Första året på gymnasiet är äntligen slut.

Ja, då var dagen här som vi alla har längtat efter sen kanske början av skolåret. Sommaravslutningen! Idag var det en väldigt kort dag. Vi skrev utvärdering på samhällskunskapen och fick våra betyg. (Gissa vem som faktiskt fick MVG?). Martin, vår lärare var hur seriös som helst med utvärderingen. Nästan jobbigt seriös. I kemin fick vi tillbaka våra labbrapporter och de som hade gjort proven fick tillbaka resultaten. Sen var det bara att kila hem. jag och Ramtin stack ner och käkade och kollade runt när esmu1b sålde sina skivor. Undrar om det gick bra för dem? Sen satte vi oss och spelade musik igen. Vad min lille ramtin är duktig! VI väntade på en alldeles för långsam christofer och åkte tillslut hem. Jag somnade i soffan ett par timmar. Sen åkte jag hem till Alex. Vi båda älskar ju armband så hon fick sin födelsedagspresent idag. Ett par armband! Som jag har lika dana. Och nu ser våra armleder identiska ut. Och det har vi inte ens bestämt. Kul va? Att vi har sådan lika smak?


Min arm är överst och alexandras underst.
Här är våra armar. De rosa fick alexandra av mig, resten har vi bara råkat ha likadana. :)



Nu ska jag skriva klart min naturkunskapsrapport och sen sova. Avslutning imorgon i slottsskogen i björngårdsvillan ju!

Ramtin och Max ska kompa Shahin och Amir när de sjunger scrub's "guy love". Det ser vi alla fram emot!
Puss och godnatt


Vilka tjejer!

Fick våra betyg i dans idag medan vi tittade på inspelningarna från föreställningen. sjukt kul att se på by the way.
Både jag och Alex fick MVG i dans. SOLKLARA dessutom. Det kändes så gudomligt skönt.

Det var spelning på kajskjul med esmu1a och esmu1b. Det var riktigt roligt fakitskt. Och duktiga var de. Erik rappade shitbra, Stoffer spelade grymt bra gitarr och Sara sjöng som en ängel. Bland andra ska jag väl säga!

Sen ringde min tös alexandra igen och berättade goda nyheter! Hon hade fått MVG i franska..! Shit pommes, jag blev så glad för hennes skull. Eftersom jag var på spelning fick hon kolla mitt betygsmail också.. MVG här med! Vilka tjejer! Vilken lycka!  Firade på McDonalds med glass tillsammans med Ramtin, Gustav och Max. Sen kom Malin och Hanna. Vad mycket man hinner med nu för tiden! Och sen så.. ja.. hehe, hmm. Kan inte säga så mycket ännu.. så det ändå jag säger är; hihi. :)


En övergång

Det har som sagt varit en konstig vecka. otroligt konstig med mycket upp och nergångar. i början mycket nergångar såklart.. Men i slutet har det varit ganska trevligt. jag tycker som sagt inte om förändringar och jag tycker inte alls om när saker blir som jag inte har förväntat mig. Mycket sånt har skett den här veckan. Men jag tror inte att någonting har förändrats till det sämre. jag tror bara att en period av mitt liv är över och att det nu sker en övergång till nästa period. Och det är just och övergången till en ny period som kan vara jobbig. Nu får jag se vad (eller vem?) nästa period har att erbjuda. Den perioden är kanske inte riktigt kommen ännu, för jag är fortfarande bara i övergången men jag vill gärna tro att nästa period har minst lika många goda saker att erbjuda som den som har varit. 

Jag kommer aldrig att glömma det som har varit. Men jag kommer antagligen aldrig glömma det som kommer efter detta heller.

En skum men trevlig helg

Den här helgen blev ju då inte alls som jag planerade. Redan flera veckor i förväg. Men det var trevligt ändå. Emma har varit här hela helgen och vi har haft supermysigt.

På fredag hämtade jag upp henne på cenrtalstationen vid fyra. vi gick hem till mig, bytte om, handlade picknick och cider och stack till picknickfestivalen. Där satt vi med min linda och hennes josef, deras vänner och cecil, björn och fransson. Vi dansade jättemycket framma vid scenen. herregud, ojsanhoppsan och allt sånt. Det bildades en stor ring av människor som dansade runt runt framme vid scenen och jag och cecil stog i mitten och dansade. Det var underbart roligt. Och så springer man ju omkring och hälsar på så många! Jag blev förvånad över hur många jag egentligen känner.

På lördagen gick jag och emma på stan. handlade lite kläder och träffade sedan alex och stoffer och åt på andrum. En supergod vegetarisk restaurang! Sopporna är underbara, även för dem som är som jag och inte gillar soppor egentligen. Sen åkte alexandra ifrån oss. (:() Men istället träffade vi elias och satte oss på condeco ett tag.
vi for hem till mig och hämtade tröjor, åkte till kungälv och tog med cecil, hem till stoffer och grillade hemma hos honom. Tog med grejjerna upp till en utsiktsplats och satt där fram till kvällen. Väl hemma satt jag med datorn i sängen, men jag vaknade tidigt imorse av att jag hade somnat med datorn bredvid mig. Påslagen och allt. (fast i viloläge då..) Så det kan gå va?

Idag, söndag for emma hem vid tolv. jag och viana åkte till härlanda tjärn och solade. sen kom susanna. jag känner att jag är uppbokad hela tiden, men det är skönt. Det är skönt att alltid ha någonting att göra. Sen träffade jag christofer. (igen). Vi hann fika två gånger på stan och gå en lång promenad. Kom hem ganska nyss och väntar på att mamma och william ska komma hem igen. Det är strul med tåget och sånt antar jag.

Jag har börjat fundera om man verkligen ska utelämna sitt liv såhär? Jag har bestämt mig för att börja föra en dagbok istället. Det är ju skönt att skriva av sig och då kan man vara mer personlig med känslor och tankar med mera.. Ska bara hitta en fin dagbok att skriva i så att jag motiveras till att skriva. Det finns så mycket man vill komma ihåg senare har jag märkt.


miss or not

I told myself I won't miss you
but i remember what it felt like beside you.

Allting har ett slut

Kanske har jag vunnit på detta. Även om jag inte ser det nu. Jag är säker på att jag vunnit något på det här. inte vunnit på att något bra är slut utan på att jag har haft något bra med en bra person. Det har varit bra och så ska jag se det. Även om jag är väldigt bitter nu. Och gud, vad jag kommer sakna honom. I alla fall de stunder vi har haft.

jag har i alla vunnit mer medkänsla för andra personer. jag har aldrig förstått meningen med "jag har svårt att andas utan den här personen". Men jag förstår precis nu. Jag hade svårt att andas. fick tänka på att andas hela tiden. Men jag vet att jag kommer att komma ur detta helskinnad. Med lite mer skinn på näsan. många säger att jag ändå har en klar syn på händelsen. Och det känns konstigt för jag känner mig mest tom. Aldrig har jag fattat att tomhet kan fylla ut så mycket och göra att inget annat får plats. Men samtidigt vet jag att de har rätt. jag har väl en ganska klar syn på det. Och eftersom det känns bättre och bättre för varje dag så måste det ju tillslut nå en dag då jag är Ok igen. (Sa jag inte att jag var klarsynt?).


Vänner har bett mig att säga tre punkter som är positivt med detta och och jag sagt att det inte finns några. Men idag märkte jag ändå ett par positiva saker.

-Målmedvetehet är en av dem. Jag är målmedveten om att komma över detta. Och det har gjort att jag alltid har någonting för mig och inte spenderar min tid på att sitta och hänga på bilddagboken eller titta på vänner. (eller ah, v'änner tittar jag på på kvällarna faktiskt.. ). Idag har jag gjort  klart flera arbeten och skickat in dem. och ändå har jag bara varit hemma på morgonen och kom inte hem förrän vid halv nio från alex. Jag har i min förtvivland även ställt upp för en mycket god vän som hade ännu mer att stå ut med. Som var ännu mer sårad än jag. Att hjälpa andra stärken en själv. Väldigt mycket. Henne har jag i princip spenderat hela dagen hos. Jag har även haft tid att umgås med personer jag aldrig riktigt umgåtts med förut och fått mycket ut av det.
-Gitarren. Herregud, jag kan fortfarande spela! Jag hade helt glömt bort hur jag brukade sitta på kvällarna timma efter timma och spela. Men jag kommer ihåg nu och det är som en liten fantastisk grej i en vardag som inte är lika fantastisk. Sången också.. Fick en komplimang om min röst idag. Kanske börjar jag sjunga igen. (.. :) !!)
-Mig själv. Även om det just idag bara är en sak som skulle kunna få mig lyckligast i världen igen så har jag ändå insett saker om mig själv. jag har nog mer självförtroende än vad jag trodde att jag hade. Eller så har det kommit tillbaka? Och kanske den största delen av alla:
Mognad. Just nu kan ingen ta hans plats. men det kanske inte behövs heller.  Jag inser hur mycket jag har mognat på detta. På två dagar har jag mognat något enormt och jag kan faktiskt säga att jag känner mig äldre. Jag känner att jag snart kommer vara helt Ok igen. Den känslan har påbörjat lite smått att ta utrymme från tomheten i min mage. 
 
Jag kanske är en erfarenhet äldre ändå.



PO

Piss off.

RSS 2.0