hjärntvättad!

Jag har fått det ultimata beviset på att jag är hjärntvättad. Manipulerad av allt skolarbete. I Inlägget nedan skrev jag att jag och min bror alltid köper julklappar tillsammans åt familjen. Men jag såg precis att jag i andra stycket på andra raden skrivit "Jag har varje år köpt tillsammans med min prov till mamma, pappa, mormor och morfar."
Vadå med min prov? AJa, det känns nu i efterhand så klockrent att jag låter det stå kvar. Och jag lovar att det inte var en freudiansk felsägning. PÅ RIKTIGT.


punch och julklappar

sitter här och trycker i mig mina punchpraliner. Ångrar att jag inte åkte hem till min älskling istället för att sitta och tvinga fram någon form av plugg. Blääh. Jag är så trött på matte D att jag håller på att spy. Men jag ska ta mig i kragen ändå!

Hittade en liten lön på mitt konto idag. Det hade jag helt glömt av! Äntligen kan jag handla lite julklappar åt la familja! Jag har varje år köpt tillsammans med min prov till mamma, pappa, mormor och morfar. Och det har alltid varit JAG som valt och inhandlat med "Williams godkännande". Men i år sprack min plan att halvera mina utgifter. William har redan köpt presenter till mormor och morfar och vägrar att berätta för mig vad han har köpt. Hur fasen ska jag lyckas slå hans julklappar nu då? jag vill vara den som kommer med finast och mest speciella julklappar. punkt. Men samtidigt är jag lite rörd. Brorsan har nämligen köpt till mig med och vill till inget pris avslöja vad det är och därför talar han inte om de andra presenterna eftersom de är inhandlade på samma ställe. Mamma säger att han har tänkt på min julklapp sen augusti. <3

Så hur ska jag slå den julklappen då? Ååh, I-landsproblem.

Tillbaka till plugget nu då. Men kanske lite facebook först...


avsked

Förutom att vara på middag hos gudfar med familj så har jag även varit på avskedsfest för min fina äldsta bästa vän viana som åker till argentina i ett år. Hon missar min, daniels och susannas student, samt sin lillasysters artonårsdag. Vad är det för fasoner viana? Vi vill ju ha dig här!! Du kommer i alla fall få det grymt härligt där nere och vi kan knappt bärga oss för din hemkomst och för att se hur dina inspelningar har gått.
Festen var hur trevlig som helst. Alla var där; gänget, kompisar, familjerna. 
Jag kommer sakna dig, älskade syster.

Stockholm med flickebarnen var grymt! Orkar inte skriva så istället kommer ett liiitet smakprov av bilder.







Julia, Erica, Amanda, Alexandra, Emelie

STHLM

Jag har precis ställt min väckarklocka på 04.20 imorgon bitti. HOHO, då ska jag upp för att göra mig i ordning och dra mina trötta ben mot centralstationen för att åka till huvudstaden med tjejerna med 06.00-tåget. Det ska bli så himla skönt att bara fara iväg en liten stund sådär.

I och med att vi är borta så tar jag igen min underbara praktik på danshuset under helgen istället. Det gör faktiskt ingenting alls. NEJ, nu måste jag stålsätta mig och faktiskt försöka sova. Känns ju som att jag i vanliga fall somnar runt den tiden jag ska gå upp imorgon. Önskar att jag hade en varm famn att somna i. Det blir alltid lite lättare att sova då.
Men åh, mitt täcke och t-shirten jag sover i luktar Alex... Jag kanske kan somna ändå. Jag saknar dig älskling.




Godnatt <3


förflutet

Det är svårt att hantera det förflutna ibland tycker jag. Mitt förflutet med mina vänner, vad som har hänt och vad jag har gjort under mina år. Vilka jag har umgåtts med och vilka jag slutat umgåts med. Jag undrar hur allt detta har påverkat mig till att bli den jag är idag.
Det är läskigt också att tänka på hur sammanflätade vi egentligen är med varandra. Genom en vän kommer man i kontakt med så många andra på ett eller annat vis. Jag har genom det fantastiskt tragiska verktyget facebook, helt plötsligt insett att vi alla är sammanflätade i en enda stor cirkel.

"Han känner han som känner hon som jag också känner". Jag blir så trött på det. Ibland vill jag ju ha någon helt för mig själv! Och jag VILL inte att han ska känna hon som jag också känner..

Åh, Jag blev plötsligt väldigt tankspridd. Jag fattar faktiskt inte riktigt vad jag menar själv...

mew

Igår var jag och alex och såg Mew på trädgår'n. Det var grymt bra och vi raffade åt oss fantastiska platser på balkongen precis vid räcket närmast scenen. Fina bildspel och vacker musik gjorde kvällen. Grattis på födelsedagen älskling <3 

Och idag hade jag första dagen på världens häftigaste praktikplats. Jag jobbar i dansbutiken mellan 11.00-17.00. Verkligen hur sjukt roligt som helst! Idag har det mest varit rundvisning, får lära mig vart allt finns, hur man tar emot beställningar, vilka varor som är vanligast, prismärkning av varor, hur man hanterar kassan osv. Men som sagt, det har endast varit rundvisning och lite testa på än så länge. Jag hoppas att jag kan bli mer till hjälp imorgon och kanske stå i kassan och hjälpa kunder mm.

a


AA

Alexandra och jag delade på en vatten på McDonalds.
Tycker nog att bilden representerar vårt förhållande ganska bra!
aa


Torsdag 19/11-2009

Idag har jag varit ledig igen eftersom historian var inställd. Jag som hade sett fram emot att snacka om provet.. Erhm. Idag har jag i alla fall lyckats plugga matte men har nu fastnat i astronomin istället. Det är äckligt intressant och jag kommer snart ha äckligt brottom till dansen...


En blazar..


Kvasar..


Seyfert 1 eller 2.. hmm. Henrik och Olle blir inte glada nu..

Haha, jag kan inte hjälpa att jag blir töntig vad gäller astronomi. Det är ju faktiskt sjukt intressant.

Jag har i alla fall insett att jag har massor kvar att göra innan jul. Matteinlämnin integraler imorgon, Matte D nationella kommer snart, miljökunskapens projekt ska bli klart och redovisas, mitt och olivias projekt pågår för fullt. (Texter ska planeras och påbörjas, intervjuerna ska skrivas och intervjuerna ska hållas! Sen ska intervjuerna även sommanställas för att sen bli fler texter..) Kemiinlämning nästa vecka, samt kemilabb, Hälsoarbetet ska in, Astronomiläxor och Grupparbete om nånting ska in (haha, vi borde nog börja med det snart axel och ester..), Massor med engelskaläxor kommer nog också upp. ÅÅÅÅÅÅÅÅh. önskar att jag orkade..

På onsdag åker jag och tjejerna upp till Stockholm i alla fall. Då har man i alla fall någonting att se fram emot!

till emma

Emma, jag kommer ha seriösa problem från och med nu. Titta så sööööt...




ALP

sitter och skriver lite på astronomin i skrivande stund. Har städat i rummet, tänt ljusslingan som hänger ovanför fönstret, tänt ljusen på byrån, plockat bort allt förutom dator, lampa och en litenliten växt på skrivbordet, så att det är helt cleant. Detta är ända sättet för mig att kunna fokusera. Jag önskar bara att jag inte var så fruktansvärt trött.

Träffade min fina vän Daniel igår. Fick lite experthjälp med matten och åkte och tränade. För första gången har jag fattat att man inte ska träna när man är förkyld eller sjuk....

Vecka 48 kommer jag jobba på Dansbutiken på valand, det ska bli fruktansvärt kul. Jag kan ju faktiskt detta! Jag vet precis vilken balettsko man ska ha, vilken streetsko som passar, vilka kläder man ska ha till jazzballett och till vanlig jazz, vilka märken som kommer från vilka länder etc etc. Jag har hittat mitt kall.


bild

Hela jag har tagit en stor smäll den här veckan. Just den vecka då det var meningen att all stress och ångest skulle bort och ge plats för fest och lugn. Och nu sitter jag här med ännu mer stress och ännu mer ångest efter en vecka av sjukdom, olycka och tristess. Ibland önskar jag att jag kunde stänga av tiden.




RSS 2.0