tisdag

Det är tur att det finns take away sushi, annars hade jag nog inte klarat mig hemma själv en vecka. För första gången på väldigt länge känner jag att jag saknar att ha mina föräldrar hemma! Jag åkte ju tidigare hem från holland för att fixa lite saker hemma i götet så idag, en vecka senare kommer de hem. Måste diska och handla lite så att det inte står tomt i kylskåpet. Eller de kanske vill ha sushi? Nä, stackars brorsan i så fall. Nu måste jag kila igen.... gissa om jag är sen eller tidig? hehe.

PÅ FREDAG ÄR DET U2

Jag vill till greeeeeklaaaaand. : D

puss

livet i göteborg

Hemma från amsterdam, både vemodigt och skönt måste jag säga. Men livet flyter på i göteborg ändå. I fredags hakade jag och min Cali på killarna hem till Marcus som fyllde arton år. Vilken kille, vilken kväll! Grattis! Igår hade vi, sju tjejer, en trevlig kväll hemma hos julia i hennes utomhusjacuzzi och vattenpipa lite senare på kvällen i glashuset.tackför en trevlig kväll.:)

Skulle kunna skriva så mycket mer men jag orkar inte. haha. Jag är sen som vanligt. Har ni haft en bra sommar tjejer och killar?

puss


ett år

älskling, om två timmar är vår årsdag. Ett år har gått sen vi drack kaffe på tintin, promenerade i natten och pratade hela natten fram till sex på morgonen, sittandes i min soffa då vi var så trötta att vi inte orkade hålla våra ögon öppna men tvingade oss ändå för att inte missa en sekund av varandras existens. Vad var bättre att försäkra varandra om att stunden skulle komma åter än en kyss?

fin dag på stan

delete. Skrev ett långt inlägg om massa fuffens jag har för mig men raderade allt med en knapp. delete. Detta fick ni läsa istället. nu ska jag sova.

SISTA DAGEN PÅ JOBBET IMORGON!

puss


RSS 2.0