effektivitet

Äntligen äntligen äntligen! Min effektivitet och multitaskning har kommit tillbaka. Den har varit borta från mig i flera år känns det som. Något år i alla fall. Och jag skyller på gymnasiet med sin ångest och panik.
Efter träningen sitter jag nu och hanterar franskaplugg tillsammans med tvättning, städning, ta hand om sjuk lillebror samt datornöjen. Det känns bra när det går bra.

Efter så många hajpade recensioner och hetsdrickande från lite olika håll har jag nu också testat på den omtalade celsiusdrycken sägs öka kalori-och-fettförbränningen samt prestationsförmågan, innan spinningen imorse. Här är min recension: Otroligt äcklig. Jag tvingade i mig halva och ställde försynt ifrån mig den på ett avlastningsbord i gymmet, låtsades glömma den och sprang där ifrån.

NU: tvättstugan!

förkylningsperioder #2

Så. Förkylningen går som en rundgång i vår familj nu. Först mamma en vecka, sen pappa en vecka, över till mig en vecka och nu ligger min bror hemma med en sån täppa att han varken hör sig själv eller något annat. Idag har jag varken jobb eller skola så det blir jag som tar hand om snorungen. Ska dock äntligen få svettas lite i salen efter 1,5 vecka av tvingad slöhet. Jag har träningsabstinens som en dåre.
Ska sätta mig ett par timmar och traggla in franska i huvudet. Snart är det tentaperiod och jag har inte alls varit så duktig som jag borde vara. Som vanligt när det gäller att plugga.

Nu är det bestämt att i Maj åker jag och Maria ner till södra sverige för att hälsa på våra finaste älsklingar Agnes och Frida. Och denna gången får vi finbesök av coolaste killen på jorden, Morice som var vår beskyddare i Frankrike. Jag har ont i magen av längtan nu men önskar att lilla Suissgirl Natanja kunde pallra sig upp från Schweiz också..




förkylningsperioder.

snörvel, host och nys. Det är det mina dagar har gått ut på senaste veckan. Men efter decilitervis med kan jang och diverse andra påstådda mirakelkurer är jag äntligen på bättringsvägen. Idag har dagen bestått av jobb på morgonen och sen häng med fina vänner. jag och Cali lekte med lindas katter hemma hos henne för att sen hänga ute i kylan på Da Matteo med the people. Fint.

Nu ska det pluggas franska och förhoppningsvis försöka övertala pojken om att laga middag till mig. Vill ju inte riskera att snora ner maten så det är bäst jag slipper laga den.

aa

Jag är hemskt dålig på att ladda upp bilder. För typ 2 månader sedan var vi i london. Här är första beviset och jag är hemskt ofotogenisk.


sova

Jag sov jättekonstigt inatt. Efter en dag med jobb på förmiddagen, snabbt hem och snabbträna på ullevi, iväg för infomöte på adecco, iväg för rundvandring på svenska mässan och därefter kvällskurs så borde man ju vara trött? Jag kunde i alla fall inte sova. Vaknade flera gånger under natten och kunde inte somna om. Så jag gick upp vid sju och har sen dess gjort typ ingenting? Vad man förstör dagen med att inte kunna sova... Har hunnit plugga lite, skrivit klart min franskapresentation och städat rummet för första gången på jag vet inte hur länge...

Ikväll ska jag på Zumba med Cali och Ellen! Whiii! Jag lever för onsdagskvällarna.


8/3-11

Jobbat 08.30 till 11.30 idag utan att det ens var så mycket folk på mässan idag, ännu färra som hängde in sina saker. Dagens händelse var en kille som kom fram och frågade efter mitt telefonnummer. Skojjade till det lite med att han får testa lyckan och titta i jackfickan när han hämtar ut den. 

Ska snart till Adecco för infomöte inför Turmässan då det lär vara smockat med folk och jag tror att jag till och med har ett eller två elvatimmarspass den veckan!

NU PLUGGA.

jobb

Jag jobbar numera även på Svenska Mässan i garderoben, vid kassan samt som värdinna!
Vi kanske ses på Tur-mässan?




RSS 2.0