yo

yo yo yo. Jag har inget att skriva egentligen, jag bara tänkte att jag ska försöka hålla upp bloggandet genom att vara lite aktiv. Så blablabla... Ehm. Måndag idag, kul dag med 2,5 timma kemi B och 2,5 timma matte D. Fik med mina fina älsklingar och sen hem hit med fina pojkvännen som sedan dissade mig för att åka till studion. hehe. Nu hollywoodfruarna. Varför skriver jag egentligen?
puss

filipstad

Åh, vad vackert det är här uppe. Det var så länge sedan jag följde med familjen upp till värmland och jag hade nästan glömt av hur det såg ut. Morfar har precis fyllt år och jag kände att jag inte ville missa det för allt i världen. Jag vet ju inte hur många fler födelsedagar varken mormor eller morfar kommer vara med om. Det är en jobbig tanke eftersom jag och min bror alltid varit så nära våra morföräldrar.

I alla fall så känns det skönt att vara här uppe. Skönt att komma bort från stadslivet en stund. Och vad vackert det är! Vädret är sådär höstvarmt med kalla vindar och det doftar löv och skorstensrök. Träden sprakar redan i gult och rött, medan blommorna på buskarna fortfarande är rosa.

//autumncold

<3

"Fall asleep with my hand on your heart
I won't let it skip a beat"


Trigonometri

Det är så fruktansvärt roligt med matteprov på fredag.




NM-konsert

vad är meningen med att ställa in hållplatser vid eriksberg bara för ett EU-möte i krokarna? Jag blev jättesur idag när busschauffören ropade ut att alla som ska till eriksberg centrum måste gå av på nordviksgatan och GÅ resten av vägen. Det är för fan inte ok när man har brottom.
Anyhow. Var på mattestugan för första gången idag. Kändes som att det behövdes inför det jäkla trigonometriprovet på fredag.

Vill ni läsa om min dag kan jag berätta att jag träffade min söta dagbok, Alexandra efter matten och pratade av mig och lyssnade av henne. heh. Efter det träffade jag min kära ylva och vi begav oss av mot Angered där Alex och resten hade konsert. Mycket fin kväll!

Min kväll har från och med kl nio bestått av att jämra mig inför matteprovet hemma hos alex med älsklingskatten i knät. Känns gött.

vilken sarkasm...


australien ?

Idag var jag, alexandra och jeanne på mässan om utlandsstudier som fanns på konserthuset. Det var otroligt inspirerande och jag har verkligen fått upp ögonen för Australien. Där vill jag plugga ett tag. Jag vill helst studera engelska och helst på skolan jag föll för, Bond som ligger vid Gold Coast. Superfin skola tio minuter från milslång strand... Där skulle jag trivas.

Jag skulle sakna min älskling så mycket. På tal om älskling. Vi går lite spontant på bio ikväll, det ska bli supermysigt. Men först: P to the L to the U to the dubble GG





Gold Coast. Skolan ligger i närheten av stranden, längre in mot staden.


hej bloggön

nu var det längesedan jag skrev... verkligen. I alla fall. Jag hittade världens bästa bok inför mitt och olivias projektarbete med ekologi och hållbar utveckling inom klädindustrin. Grön Design heter den. UNDERBAR BOK med risk för att låta töntig. Det finns intervjuer med flertalet av de personer vi själva planerat att intervjuat. Vilken guldgruva!

Tänkte försöka lägga ut lite bilder här på bloggen från den gångna tiden, när jag lyckas få min kamerasladd av fadern min som kommer hem om en vecka. Bilder är så galet mycket roligare än en massiv text.

Anyway. På onsdag har jag lovat att kolla på min kära pojke när han spelar. Hoppas att jag lyckas få med mig Ylvis. :)

Nu ska vi ge anna anka ännu en chans.
love


ALDRIG ALDRIG

Denna veckan har varit bra. I skolan har vi börjat med vårt ordinarie schema i vanliga klassen och det känns riktigt bra. Enda avvikelsen är att jag och två fina flickor från klassen läser miljö istället för fysik B. Fysik B läses på torsdagar och därför kändes det som en självklarhet att åka till skolan, och ha miljökunskap med miljögruppen för att sen återvända till klassens gemensamma schema. MEN NEJ!

efter att inte hittat klassrummet för miljölektionen letade vi reda på vår kära lärare för att fråga när och var vi skulle ha lektionen. Ett oväntat svar får vi när hon svarar :
-"IMORGON."
-aha ok? Vad har vi nu då?

För att klara ut allt gick vi upp till schemakillen på skolan. Där fick vi höra denna oväntade kommentar:
-Vi har inte hört av oss till er, men ni ska inte läsa kurser i er klass längre. Ni har bytt klass till parallellklassen för att matcha miljökursen.

Jag kan inte bevskriva med ord hur fruktansvärt arg jag är i denna stund. Detta har skolan hanterat oerhört dåligt, speciellt med tanke på att vi som skulle "byta klass" inte visste om att vi tydligen skulle byta. I alla fall så har vi varit och klagat hos, lärare, vice rektor, schemaläggaren, handledare, klassföreståndare. Och vi har nog en lösning till på måndag. hoppas vi i alla fall. ÅH VAD JAG ÄR ARG.




Jag har inget emot parallellklassen, jag har bara ett oerhört stort problem med att lämna min egen klass.




RSS 2.0