john mayer på skavlan

Härom dagen zappade jag förbi svt och till min överraskningen såg jag Manen med stort M i rutan på besök hos skavlan. John Mayer, jag ska nog gifta mig med honom. I alla fall hans musik. Han spelade även min nya favoritlåt och jag tänkte dela med mig lite av den.

http://www.youtube.com/watch?v=y0WWtbLLA1c



länk

nu ska jag vara duktig och samla poäng till mitt presentkort!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=233175


redovisning

Och så var matteredovisnngen också avklarad. FINALLY! Både jag och Therese stod och snackade matte med feber, tänk att vi lyckades. jag hade tänkte plugga hela eftermiddagen men min kropp bestämde sig för att sova och det var väl lika bra det. ANYHOW. Nu ska jag snabbt skriva klart min engelskaläxa och sen sova bort resten av febern.

Och så vill jag bara berätta för berörda att min telefon har knäppat sig under helgen, och jag hoppas att ingen tar åt sig på obesvarade samtal och meddelanden. I love you guys.


inte igen!

Jag är så sjukt förbannat trött på mitt äckliga immunförsvar som aldrig försvarar mig mot någonting. Jag har feber igen! Inte hög feber, jag kommer gå till skolan imorgon, men vadfan? Snart är jag helt resistent mot väktabletter säkert. På senaste tiden har jag varit jättenoga med att äta bra, träna, kanske inte sova, men det borde inte spela så stor roll? jag börjar bli riktigt trött på det och funderar på att ta tummen ur röven och kolla upp om det är nåt. I veckan svimmade jag, jag har feber igen... När ska det sluta? Det tar på psyket.

tågolycka

Mamma och William är på väg upp till Filipstad nu och det känns sjukt skönt att ha lägenheten för sig själv i helgen. Eller rättare sagt delad med vänner en kväll och pojkvän en kväll. Mysigt! Fick i alla fall precis ett oroande sms av min bror precis. Tåget har kört över en älg och blir grovt försenat. Haha. Usch. Stackars älg:(




tiden går snabbt!

Idag var jag och förnyade mitt bibliotekskort eftersom det gått ut. Väl där inne insåg jag hur snabbt tiden går. En gång för flera flera år sedan så var jag på biblioteket tillsammans med min klass. Det var lågstadiet, kanske ettan eller tvåan. Min kompis fick ett splittrande nytt och fint lånekort och jag kommer så väl ihåg att jag blev avundsjuk och undrade när mitt kort skulle gå ut, så att jag kunde få ett lika nytt och fint som hon fått. Men det skulle ju aldrig hända för när jag kollade upp det den dagen så sa biblitekarien att det inte gick ut förrän 2010. Det var ju en evighet till dess, det var ju liksom på 2000-talet! 90-talet var ju så långt ifrån det. Den dagen skulle aldrig komma. Jag minns min frustration i den stunden. Och ändå så har den dagen som jag tänkte var så långt ifrån min verklighet då, passerat. Det är ju inte klokt.


19

Whaa, Jag är nitton år nu och börjar känna av ålderskrisen.. Jag hade i alla fall en väldigt mysig födelsedag i måndags. Firade med familjen och Alex med god frukost från Le Pain Francais och fick massa fina presenter. En stor tavla på "La Tour Eiffel" av lillebror som nu hänger över skrivbordet. kan lägga in en bild lite senare. fick en resväska av mamma och pappa och jag undrade vad den var till, jag har ju två?... Sen fick jag ett kuvert där det stod att de sponsrar en utlandsvistelse efter gymnasiet med resa, boende och pengar. Precis vad jag ville ha! Åh, vad glad jag blev. Känns som en sten lyftes från mitt bröst och en sak mindre att oroa sig över! Men den bästa presenten var nog (som vanligt!) från Alex. Vi ska på Massage tillsammans på lördag. Det ska bli så skönt! Orientalisk helkroppasmassage tillsammans med min älskling. Underbart<3





skola

Imorgon börjar skolan! känns halvbra sådär.




RSS 2.0