uppsatsskrivning

Imorgon är det härliga tider. istället för att vara ledig på onsdagen, imorgon, som vi brukar vara har vi fem timmars uppsatsskrivning från kl Nio till kl två! Berätta för mig igen varför jag går i skolan? I alla fall så har jag varit nera på ica och boostat mig inför detta med äpplen, ramlösa, sura nappar och kaffe. Jag planerar även att åka tjugo min tidigare hemifrån OCH äta frukost som jag är så dålig på. Jag önskar alla andra stackare lycka till.

Igår tog jag och alexandra en nattpromenad i mörkret. Sånt är så grymt härligt. Man får liksom chans att rensa tankarna och prata med en vän. Det är bäst.

vet inte

Dagarna går så fruktansvärt snabbt nu för tiden. veckorna går snabbt och månaderna går snabbt.
Det finns så många måsten. och så många önskningar.
De två samarbetar inte med varandra.
Hinner inte med längre. Känner att allt passerar förbi i en ridå av färger. Om allting bara kunde sakta ner lite.


dagens puss

Dagens puss går till Alexander Lundgren. Jag älskar dig.

läste ni metro idag, måndag? sid 44? Det tycker jag att ni ska göra. :)

skrivkramp

Jag har skrivkramp. Jag kan inte skriva någonting. Jag kan inte skriva skolarbete, kan inte skriva på bloggen och inte ens i dagboken. Jag har skrivkramp. Eller motivationsbrist.


onödigt hat mot irriterande småsaker.

Jag blir så fruktansvärt frustrerad. det bubblar inom mig och det är av den fånigaste anledningen någonsin. Men nu kan jag inte hålla det inne längre!

Ni vet hur man stör sig på folk som tror att de är någonting de inte är? att de är bättre än andra? En sån känsla får jag om varje person som envisas med att skriva t.ex. "Dem var ute och gick" VARFÖR skriver folk "dem" där det inte ska vara "dem"? Anledningen till att jag stör mig på detta är för att jag har fått för mig att de skriver så för att visa att de kan skriva, har ett bra ordföråd, vill visa att de minsann inte tänker skriva fel som "Dom var ute och gick". Men ändå så skriver de fel! Det heter "De var ute och gick" och ingenting annat. Detta är en av de saker som får mig att koka inombords och det är fånigt. så jävla fånigt. Jag försöker komma över min stavningssjuka. (Eller så kan folket börja skriva rätt så blir det mycket lättare för mig.)

Okej, bra, tack då var det avklarat! Fast när vi ändå är i farten så kan jag samtidigt göra folk medvetna om att det heter "jättegott" och inte "jätte gott" och det heter "korvbröd" och inte "korv bröd".


sjuk

sjuk sjuk jättesjuk. Jag hatar att vara sjuk.

vackert väder

Det är sjukt fint väder ute idag. Och jag har bara varit ute i fem minuter för att gå till ica. Det suger att vara sjuk när vädret är så vackert! Jag vaknade upp av att solen sken in genom fönstret och det var alldeles blått på himlen. När iprenen började verka orkade jag sätta mig på balkongen i solen. eftersom solen reflekteras mot väggar och fönster kan det bli upp till 25 grader när solen tittar fram. Det är underbart. I alla fall så suger det att ligga och titta ut genom föstret när jag så gärna vill ut och springa. Men självklart ska jag bli sjuk. Som Linda nämnde, jag skulle kunna vara med i guinnies rekord med mitt dåliga immunförsvar!

Imorgon tänker jag i alla fall vara frisk! jag orkar verkligen inte vara sjuk mer. Plugg måste tas igen, jag måste verkligen gå ut på stan och shoppa en del grejen. Och jag måste verkligen spela gitarr och träffa Alex.

 I alla fall så måste jag skriva en debattartikel om ett styrmedel i miljöpolitiken, jag måste komma på ett ämne i samhäll B för att skriva en vetenskaplig rapport om (14-20 sidor? Lite att ta i, eller hur?) Jag måste komma fram till ett jävla djur jag måste studera i biologin och skriva en rapport om det med. Läsa massa tråkiga  böcker (ironiskt nog komedier) i svenskan från antiken, Plugga matte eftersom vi börjar med matte D snart, och massa massa massa annat. Ge mig lov....

helvette.

Jag är sjuk IGEN! min vecka som hade börjat så bra. Jag kanske lyckas dra mig till skolan imorgon, men får se vad som händer på den fronten.. helvette.

U2 i sommar!

just det, jag ska på U2 i sommar! Alexander överraskade med en biljett i "ettårspresent". En tidig sådan eftersom vår ettårsdag är runt den vevan. Men jag tror i och för sig att eftersom biljetten kostar 700 spänn, så blir hans ettårspresent att han slipper betala hela min biljett utan bara betalar halva. Haha. Vi får se vad han säger om saken. Jag är pepp till hundra i alla fall!



Lägger upp en bild på snyggerik bara för att.
Jag vill förresten också ha photoshop så att jag också kan lära mig redigera...

energi

Äntligen börjar min energi och motivation komma tillbaka. Jag vet inte varför, men helt plötsligt börjar allt kännas väldigt väldigt bra. Kan bero på att jag har lärt mig att ta det lugnt och inse att jag hela tiden gör för mycket och är för stressad. tre helger i rad nu har jag bara tagit det lugnt. Träffat vänner, träffat pojkvän, tränat lite smått, tagit det lugnt på kvällarna och dissat en hel drös med fester. Jovisst, vi har visserligen suttit på sense och druckit vin inpå natten men för att vara ärlig så är det nog det som har gjort mig lugn. Att sitta ner, dricka ett eller två glas vin och prata med de människor man känner så väl och alltid har roligt tillsammans med. Att inte behova anstränga sig för att verka glad och trevlig utan att bara kunna slappna av och automatiskt vara den man vill vara. Det är det som har fått mig att äntligen slappna av.

Det känns till och med lite skönt att gå upp på måndagsmorgonen och kila iväg på 2,5 timmar miljöpolitik på morgonen. Dansen är också till grym hjälp, när det gäller att stressa av. Gitarren gör även livet roligare.

Det var det, jag är grym på att motivera mig själv.

en helt vanlig onsdag

Åh, imorse vaknade jag på världens bästa sätt. Inte första gången när väckarklockan ringde vid åtta... Men vid elvatiden av att Alexander kramar om mig och solen lyser upp hela mitt rum. Underbart! Vi kokade kaffe och gjode ostmackor. jag pluggade till idrottsprovet och alexander fixade grejs på datorn. Vid tretiden träffade vi Emma och hennes vän och drack kaffe på kosmos. Underbar solig dag. Våren är liksom på väg nu.

Sen har jag pluggat lite till och varit och spelat gitarr också. OCH sökt en massa jobb.

Imorgon är det dans som gäller!! Hoppas att ni har haft det trevligt idag.

plugg

Gaah, nu har jag köpt naturgodis, städat undan och gjort det snyggt och fixat massa skön jazzmusik och lenny kravitz.  allt för att kunna plugga bra! Nu saknas bara min alexander. han skulle varit här för en minut sedan enligt min klocka.

Imorgon är det ensåndärmässa på skolan. vet inte om jag orkar gå men jag kanske gör det ändå. Jag skulle väldigt gärna lyssna på arkitekten! får se hur det går med den saken.

Det var mysigt med linda på sense här om kvällen. Känns gött all ha fyllt arton och kunna köpa ut till sina småttiskompisar!

imorgon träffar jag Emma förhoppningsvis!? Kul!

nu hör jag hissen... PUSS


en blogg och en dagbok

Jag skriver blogg och jag för en dagbok. Och jag för allting för min egen skull. (Med få läsare så kan man ju sånt. ;)) Jag satt nämligen och tänkte häromdagen på om varför jag egentligen skriver en blogg? en blogg kan ju i princip vem som helst läsa. Det är ju egentligen onödigt efterfsom jag också för en dagbok. Detta är vad jag kom fram till: I min blogg skriver jag vad jag gör under dagarna och blandade små saker. i dagboken skriver jag dock om viktiga händelser, känslor och intima och privata saker. MEN! Det är så joooooobbigt att föra en dagbok! seriöst. jag vill att det ska gå fort när jag skriver utan att behöva lägga ner så mycket tid på det. jag vill även kunna läsa vad jag skriver. (hehe....) Det är anledningarna till att jag skriver i bloggen i stället för dagboken. För att jag är LAT. och för att jag är rädd för att glömma bort de små vardagssakerna. Jag älskar att kunna gå tillbaka och kolla vilka datum jag gjorde vad. Det är nästan lite maniskt faktiskt, och det är verkligen ett kontrollbehov jag har. Men så kan det vara!

Medan jag skrev kom jag på en till anledning till att jag för en blogg. Och det är för att jag gillar att pyssla. Bloggen är ju faktiskt som en liten pyssel-och skrivarverkstad! Bakom autumncoldbloggen finns faktiskt massor med opublicerat material som ingen annan ser. Men som ändå ligger samlat med allt annat. Bara för att jag tycker att det är kul och vill ha det så. Skönt att ha allting elektronsikt och inte lika avancerat som old schoolpyssel. Men som sagt. Jag är lat. Jag kör på pyssel 2000tals-style.

Det är tur att så få har tillgång till bloggen.
puss


vinkväll på sense

Åh, ikväll dissar jag en stor fest bara för att jag inte orkar. Tänk va. Men det känns nästan skönt. Förlåt Maxén och grattis i efterskott! I alla fall så ska vi på No Mores sista spelning på meeths ikväll. Och dra vidare efter det. :)

igår kväll satte vi oss på sense, 7 personer och drack lite vin och lite öl. Det är så grymt härligt att kunna göra såna småsaker nu. Inte alla då. iom att JAG får köpa öl åt min lille pojkvän. hehe.

Nu ska vi käka.


Ett otroligt verk.

Lysistrate av Aristofanes. Mmm, det verket ska jag sätta klorna i nu. Det ska bli intressant! inte minst att försöka ta sig igenom det. Just nu läser jag min allra första biografi. om MÖTLEY CRÜE! Hur cool är inte jag..? Haha. Det skulle vara grymt att se dem live i borlänge. Se om de lever upp till förväntningarna. Än så länge har jag läst hälften av boken och jag kan mer om deras sex-och turnéliv med droger och alkohol än om musiken. Jag kan räkna upp alla deras sexerfarenheter från turnén Girls, girls, girls och alla drogminnen men inte en enda låt. Det säger väl det mesta. Men jag kan inte neka att det är mycket underhållande läsning!



Var det någon som missade att Håkan Hellström gick bland oss när vi var på Universeum? Det gjorde i alla fall jag. Tyvärr. Men nu när jag tänker på det så var det nog han jag sa "ursäkta mig" till när jag skulle passera honom. Gud så charmig jag är. :)


natur på donnergymnasiet.....

Vem är så dum att man väljer att gå natur på donnergymnasiet?
"ååh, 310 i intagningspoäng, då kommer jag ju in!"
Ah okej, tänkte man på att det kommer bli lite jobbigt kanske? Jo. MEN INTE TILLRÄCKLIGT.
Okej, jobbigt är det inte faktiskt. Inte som man skulle kunna tro. tvärt om. men jag orkar inte mer bara.
Nu vill jag dansa. jag vill bara bara bara dansa. inte stressa och ha ångest över skolan. Jag skulle valt att gå ett dansprogram. Synd bara att jag inte vill jobba som professionell dansare. Synd också att jag inte tänker utbilda mig inom nåt naturvetenskapligt heller. Fuck fysik.


Igen. Dumma känslor som bubblar upp på ytan bara för att man ser något.

Fan. Jag måste hitta min kamerasladd.

puss

sjuk för vadå, femte gången?

Härligt att börja tillfriskna igen. har varit sjuk sedan i tisdags, alltså i en vecka imorgon. det är helt sjukt vad mitt immunförsvar har fått sig en rejäl smäll. för att stärka det har jag nu blivit en riktig pillermänniska.

Varje dag äter jag två vegetariantabletter, en voltaren T för infektionen i båda mina fötter, jag äter två rosenrottabeltter för immunförsvar och energi och 6 näringstabletter (2 st 3 ggr per dag) dagligen! plus p-piller. Och under den här veckan har jag även ätit lite för många värktabletter dagligen och bedövande halstabletter. jag kommer snart inte behöva äta någon fast föda med alla piller.

sjuklighet och ingen träning har tärt på min kropp nu känner jag. Jag vill verkligen in i danssalen nu på en gång. eller gå på box med svettiga karlar, eller gymma med daniel eller i alla fall sola med alexandra. Eller dricka några glas och springa upp på dansgolvet med edwin och hampus och viana. Åh, jag som skulle göra massa roligt i helgen och så blev det bara massa sängliggande. Fick i alla fall gå på bio med min prins som inte åkte upp för att spela in i stockholm.
Jag fick förresten världens snyggaste tröja av min man när jag var sjuk. Vi kan kalla det en danströja men det kommer nog användas utan dans också! :)  Oh, just det, en dag var vi och fotade oss i en fotoautomat ni vet.... en sån man tar passfoton i. Gud vad knäppa vi såg ut eftersom vi aldrig fattade att den dumma maskinen tog kort. haha. De hänger på väggen nu i alla fall. Orkar som vanligt inte lägga upp nåt. ;)

Jag flummar iväg nu. Nu har vi alla bestämt vilken festival vi ska på i sommar! sällskapet blir tio pers tror jag, och sen väntar folk där m.m. mmm. det blir bra. Nu orkar jag inte skriva.

Just det, emma, vi ses i mars då, jag har alltid tid att träffa dig såklart!


RSS 2.0