Det närmar sig!

Nu känns det verkligen att sommaren och studenten närmar sig. Redan nu har mina älskade vänner Cali och Daniel tagit studenten, och Alexander tog studenten i torsdags. Vår klass har inte ens hunnit ha bal ännu, vilket känns lite konstigt. Jag har fortfarande två inlämningar och ett muntligt prov kvar att göra. Och jag har en dag på mig att plugga och skriva klart allt. Men jag måste bara säga att jag är sååå redo att ta studenten. Jag trodde att det skulle kännas jobbigare än vad det faktiskt gör. Men som sagt så är det en och en halv vecka kvar och jag är fortfarande uppe i högvarv pluggmässigt så jag antar att det kommer. Klumpen i magen som jag också hade i nian. Men jag är redo. Tror jag.


Till sommaren har jag två månaders jobb. Från juni till början av augusti. I septemer hoppas jag att allt är klart med Frankrike. I så fall väntar ett halvår i underbara Nice. Och förhoppningsvis hinner jag och D åka runt i europa ett tag!

Men vad fasen gör jag när jag kommer hem igen i mars?

Åh.

bal med alex

Imorgon är det dags för pojkvännens bal. Jag är som sagt sjuk igen och jag har kämpat som fan med att ta det lugnt för att bli frisk till imorgon. Jag blir ju annars så fruktansvärt rastlös. Jag har ändå varit tvungen att pallra mig upp för att picknicka lite i solen med alexandra och tagit kvällspromenader med mami. Men imorgon ska jag alltså vara frisk och kry. Jag är fortfarande lite sjuk och jag tror inte att jag blir helt frisk tills imorgon. Men med lite paracetamol och lite ibuprofen blir allt OK. Jag är i alla fall lite taggad. Har ju en grymt fin klänning som Miranda lånade ut till mig. Inte samma som jag ska ha på min egen bal. Den här är finare! ANYHOO.

Jag feberyrar lite i mitt skrivande känner jag. Kanske inte så illa men mina fingrar går och jag har inte den blekaste aning om vad jag skriver om. Lägger upp en bild imorgon på klänningen.

puss

sjuk?

Nu har jag varit på vårdcentralen och tagit massamassa prover för massonde gången. typ. Jag kommer få resultaten om ett tag och förhoppningsvis får jag lite svar på varför jag är sjuk hela tiden. Jag har varit jätteduktig med maten i flera veckor men ändå började jag känna mig dålig igår kväll. Får hoppas att det inte blir värre utan att det bara var det... var tvungen att skriva av mig. Detta är så FRUKTANSVÄRT frustrerande.


RSS 2.0